מוצרי חשמל של חברת תקע

• הוסף לסימניות
אני יודעת שהם נחשבים רמה מעל הסטנדרט.
מציעים לי כרגע מחברת המטבחים לקבל אותם ב20% הנחה.
בתחילה לא התענינתי בהצעה כי חשבתי ללכת על סטנדרט יותר פשוט.
אבל יש איזה מכשיר חשמלי שכדאי להתאמץ בשבילו ולהשקיע יותר? (למרות ההנחה זה יהיה יותר יקר מחברות פשוטות)
כרגע מכשירי חשמל שאני הולכת לקנות הם תנורים, מדיח אינטגרלי וכיריים.
אם יש למישהו מכשיר חשמלי מהרשימה הזו של חברת תקע והיא מאד מרוצה אשמח שתספר לי על הפלוסים שלו.
תודה

• הוסף לסימניות
המכשיר שכדאי להתאמץ של חברת תקע
זה תנור דו תאי בגובה שנכנס מתחת לשיש.
אבל לא כולם צריכים להצטמצם מתחת לשיש ,
הם מאד טובים .

• הוסף לסימניות
המכשיר שכדאי להתאמץ של חברת תקע
זה תנור דו תאי בגובה שנכנס מתחת לשיש.
אבל לא כולם צריכים להצטמצם מתחת לשיש ,
הם מאד טובים .
תודה רבה!
בתכנון שלי יש תנורים נפרדים אחד ליד השני.
הציעו לי תנור של 3000 ש' שיעלה 2400. זה יותר ממה שתכננתי להוציא. אבל אם מישהו היה אומר לי שזה שווה את זה אולי כדאי להתאמץ.
הוא לא פירוליטי אבל יש לו איזה תכנית ששופכים מים ומדליקים ואז הניקוי יותר קל משהו כזה.
חוץ מזה יש לו מסילה טלסקופית ותבנית אחת (שזה חסרון)
הזכוכית הפנימית נשלפת לנקיון. זה הדברים שהחברה אמרה לי.

• הוסף לסימניות
אני ממליצה ללקוחות שלי על האופציה הזאת רק כשצריך להכניס מתחת לשיש,
יש עוד חברות טובות וזולות יותר

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה