עזרה מוצר עם תקע חשמל ארה''ב - לשימוש בישראל

• הוסף לסימניות
רכשתי באמצעות amazon מכשיר 'אוטם ואקום', עם תקע של ארה"ב.
כאשר הכנסתי את התקע ל'מתאם חשמל עולמי / שקע אוניברסלי' זה הפיל לי את החשמל.
מה הפתרון לכך, מה ניתן לעשות?

קבצים מצורפים

• מדבקה מאחורי המוצר.JPG
    מדבקה מאחורי המוצר.JPG
    KB 26.9 · צפיות: 51
  • שקע אוניברסלי.jpg
    שקע אוניברסלי.jpg
    KB 3.8 · צפיות: 58
  • הוסף לסימניות
להשתמש בשנאי.
המכשיר פועל על 110-120 וולט, וההספק בארץ הוא 220 וולט.

• הוסף לסימניות
תודה רבה!

איזה סוג שנאי?
מה מומלץ?
אפשר גם ללכת לחשמלאי שיעשה המרה (לא מנסיון אישי)
זה הרבה יותר נוח במקום ממירים ומתאמים ומבחינת המחיר יכול להיות שטכנאי אפילו יקח פחות

• הוסף לסימניות
גם אופציה.
אבל נראה לי שיש לי שנאי בבית,
השאלה מה אמור להיות כתוב על השנאי? כמה וולט / עוצמת חשמל?

נערך לאחרונה ב:
  • הוסף לסימניות
רכשתי באמצעות amazon מכשיר 'אוטם ואקום', עם תקע של ארה"ב.
כאשר הכנסתי את התקע ל'מתאם חשמל עולמי / שקע אוניברסלי' זה הפיל לי את החשמל.
מה הפתרון לכך, מה ניתן לעשות?
מקווה שלא שרפתם את המכשיר כי בעיקרון כאן בארץ החשמל עובד על 220v והמוצר שלך מותאם ל110V
לפי התמונה שצירפתם אתם צריכים ממיר שנותן לפחות 110w יש לשים לב לזה..

• הוסף לסימניות
קרה לנו עם מוצר מחו'' שחיברנו לחשמל והלך לו המנוע בגלל החיבור לשנאי שלא ממיר מתח.
כי זה מותאם ל110V ובשניה שמחברים את זה לחשמל בארץ זה שורף לו את המנוע
לפני שמשקיעים בשנאי חדש כדאי לפתוח ולבדוק איך המנוע נראה.

• הוסף לסימניות
מקווה שלא שרפתם את המכשיר כי בעיקרון כאן בארץ החשמל עובד על 220v והמוצר שלך מותאם ל110V
לפי התמונה שצירפתם אתם צריכים ממיר שנותן לפחות 110w יש לשים לב לזה..
אז בעצם מה שאני צריכה זה שנאי שממיר מתח מ 220v ל 110v ?
או שנאי מ 110 ל 220 וולט?

נערך לאחרונה ב:

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה