כללי מוקאפ לאריזת שוקולד

• פותח הנושא etyb
  • פורסם בתאריך
  • הוסף לסימניות
היי,
לאחר חיפושים בפורום ללא תוצאות..:confused:
צריכה דחוף מוקאפ לאריזת שוקולד (כמו שוקולד שוויצרי או עלית)
תודה רבה רבה לתועלת כולם!

• הוסף לסימניות
את זה ראיתי כבר בחיפוש. לכן הדגשתי שאני צריכה אריזות של שוקולד כמו המרובעים הרגילים,לא חטיף.
אפשר אולי באילוס ליצור את זה ,נראה לי.
למישהו יש מדריך?

• הוסף לסימניות
הסתכלתי באתר הנ"ל, אבל לא מצאתי איפה מורידים את המוקאפים שם...
איפה לוחצים להורדה?

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י יעל קלודין;2203135:
הסתכלתי באתר הנ"ל, אבל לא מצאתי איפה מורידים את המוקאפים שם...
איפה לוחצים להורדה?

אני פתחתי את הקישור וישר ראיתי למטה בצד שמאל.

בהצלחה!

• הוסף לסימניות
אולי יש למישהו כאן מוקאפ ברעיון כמו זה??

דחוף לי מאוווד!!!!!!

תודה

קבצים מצורפים

• 11111.pdf
    KB 150.7 · צפיות: 75
  • הוסף לסימניות
זה מה שאני רואה.

קבצים מצורפים

• מוקאפ.JPG
    KB 53.3 · צפיות: 45
  • הוסף לסימניות
תודה רבה אבישג!

• הוסף לסימניות
יש למישהו גם בתלת מימד כמו שהעלתה 456 בקובץ pdf?

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה