כללי מוקאפ מוכן ללוגו מישהו מוכן להעלות?

• הוסף לסימניות
תודה!!

• הוסף לסימניות
  • הוסף לסימניות
יש לי אותו, לא ראיתי שם ללוגו

משהו פשוט ויפה

יש למישהו??

• הוסף לסימניות
צריכה מוקאפ ללוגו, לא לכל הניירת

• הוסף לסימניות
תודה!!!!!!

בדיוק מה שחיפשתי!

יש לך מושג למה אני לא מצליחה לשים את הלוגו שלי?

הבאתי ללינק המקושר pdf" הוא שם אותו אבל כשאני עושה "שמירה"

כדי לראות את הלוגו בקובץ המקורי, עולה לי ההודעה הבאה

קבצים מצורפים

• 1.png
    1.png
    KB 48 · צפיות: 28
  • הוסף לסימניות
תודה!!!!!!

בדיוק מה שחיפשתי!

יש לך מושג למה אני לא מצליחה לשים את הלוגו שלי?

הבאתי ללינק המקושר pdf" הוא שם אותו אבל כשאני עושה "שמירה"

כדי לראות את הלוגו בקובץ המקורי, עולה לי ההודעה הבאה
אין לך מספיק זכרון, אולי תשמרי אותו כתמונה

• הוסף לסימניות
שמחה לראות שהסתדרת.
אם בכל אופן תצטרכי, תגידי לי..
(שלחי SMS / מייל)

• הוסף לסימניות
עד שהחלטתי לקרוא מה כתוב ולא סתם להתעצבן שלא הולך.. נראה שנגמר הזכרון

• הוסף לסימניות
עכשיו רואה שההודעה לא נשלחה. . . כתבתי מזמן..

תודה לכל המסייעים!!

תודה שרהלה

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה