עזרה מוקאפ קופת צדקה, אפשר?

• הוסף לסימניות
שלום
צריכה בדחיפות מוקאפ לקופת צדקה אם יש למישהי
תודה רבה רבה!!!!

• הוסף לסימניות
אני מחפש גם האם יש למישהו?

• הוסף לסימניות
אולי משהו?
קצת דחוף!

• הוסף לסימניות
מסתבר שאין דבר כזה עדיין.
תוכלו לקחת תמונה מכאן לדוגמא:

ולהתאים עליו בפוטושופ את העיצוב המתאים, לא מסובך מדי.

• הוסף לסימניות
זה לא הסגנון הסגנון שאני צריך זה כמו של וועד הרבנים וכדו' עם שפיץ מלמעלה.

• הוסף לסימניות
אני אתמול ישבתי עם תמונות רבנים ליד קופות ושיניתי גרפיקה באופן ידני לכל קופה... בלי מוקאפ כי אין!
אולי מישו ירים את הכפפה ויעשה לנו אחד כזה???

• הוסף לסימניות
אני לא כזה מומחה בשביל שאוכל לעשות זאת.....

• הוסף לסימניות
  • הוסף לסימניות
איזה סגנון?
כזה? או כזה?

1583418798966.png
1583418826860.png

• הוסף לסימניות
כדי לשנות יש ללחוץ לחיצה כפולה על השכבה הרצויה (פנימי/חיצוני/צד)
יפתח קובץ חדש
הכניסו שם את התמונה הרצויה
סגרו ושמרו

• הוסף לסימניות
תראה איך יצא...

• הוסף לסימניות
סתם לא חייב

• הוסף לסימניות
אחרי שירות כזה אפשר לא לצרף נסיתי לשלוח לך באישי אבל לא הצלחתי להוסיף את תמונה

קבצים מצורפים

• קופה.jpg
    קופה.jpg
    KB 135.6 · צפיות: 68
  • הוסף לסימניות
שלום וברכה
אני צריכה מוקאפ של קופת צדקה אם יש למישהו אני אשמח
זה די דחוף!!

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה