דרוש מידע מוקד השירות של ישראכרט בשביתה... למה אנחנו מממנים אותם?

• הוסף לסימניות
חברה שעובדת המון עם הציבור החרדי, ולא מתביישת להצטרף למחאה ולהחלטות "פורום העסקים" ולשבות היום, כשכל מי שמבין יודע - שעיקר טענותיהם נגד הרפורמה ובעיקר החוק שעובר היום, זה הפחתת היכולת של בג"ץ להתערב בהחלטות שנובעות מערכים, מה שקרה בעיקר ביחס להחלטות שנוגעות לציבור החרדי.
אני מעביר עוד היום בע"ה את מלא הוראות הקבע שלי בכרטיס לכרטיס אחר, (כרגע אני לא משלם דמי כרטיס, אבל מבחינתי גם אבטל את הכרטיס.
מה דעתכם?
נ.ב. למי שמעוניין לשמוע את ההודעה שלהם - 6272*

• הוסף לסימניות
ברור.
היום יעזוב את ישראכרט
מחר את כללית
עוד יומיים את בנק מזרחי
ולא לשכוח שלפני חודש הפסקנו לקנות מאנג''ל.

עוד יבוא יום וכל אחד יחלוב את פרתו ויכבס בגדיו בנהר.
קצת פרופורציות לא יזיק לנו.

• הוסף לסימניות
חברה שעובדת המון עם הציבור החרדי, ולא מתביישת להצטרף למחאה ולהחלטות "פורום העסקים" ולשבות היום, כשכל מי שמבין יודע - שעיקר טענותיהם נגד הרפורמה ובעיקר החוק שעובר היום, זה הפחתת היכולת של בג"ץ להתערב בהחלטות שנובעות מערכים, מה שקרה בעיקר ביחס להחלטות שנוגעות לציבור החרדי.
אני מעביר עוד היום בע"ה את מלא הוראות הקבע שלי בכרטיס לכרטיס אחר, (כרגע אני לא משלם דמי כרטיס, אבל מבחינתי גם אבטל את הכרטיס.
מה דעתכם?
נ.ב. למי שמעוניין לשמוע את ההודעה שלהם - 6272*
היי,
אתה מכיר חברת אשראי שאינה שובתת?

• הוסף לסימניות
היי,
אתה מכיר חברת אשראי שאינה שובתת?
לי יש גם מקס, התקשרתי לבדוק. עובדים.
נסיתי כעת בעקבות השאלה להתקשר לכ.א.ל., הבעיה שכבר נגמרו שעות העבודה הרגילות של המוקד, אז יש הודעה שהמוקד סגור.
אולי יש פה מישהו שיכול לאמת אם מוקד כ.א.ל. שבת היום או לא?

• הוסף לסימניות
ברור.
היום יעזוב את ישראכרט
מחר את כללית
עוד יומיים את בנק מזרחי
ולא לשכוח שלפני חודש הפסקנו לקנות מאנג''ל.

עוד יבוא יום וכל אחד יחלוב את פרתו ויכבס בגדיו בנהר.
קצת פרופורציות לא יזיק לנו.
בתחומים שאין תחרות, מסכים.
אבל בגלל זה להרפות ולא לעשות מה שאפשר בתחום כזה, שזה אגב קל מאד, בפרט למי שבין כך מחזיק כמה כרטיסים, למה?

• הוסף לסימניות
לך תקים חברת אשראי חרדית
זה יפתור הרבה בעיות...

• הוסף לסימניות
לי יש גם מקס, התקשרתי לבדוק. עובדים.
נסיתי כעת בעקבות השאלה להתקשר לכ.א.ל., הבעיה שכבר נגמרו שעות העבודה הרגילות של המוקד, אז יש הודעה שהמוקד סגור.
אולי יש פה מישהו שיכול לאמת אם מוקד כ.א.ל. שבת היום או לא?
דיברתי עם היום עם שירות הלקוחות של כאל, ועבדו כרגיל.

• הוסף לסימניות
בגדול הרציונל קודם כל חברה שנוחה לי לכיס ואחרי זה לאידאולוגיה.
אני לא אשלם יוצר כסף בשביל לחנך שום חברה.
מחריג את הסיפור של אנג’ל שם הייתה פגיעה ישירה בגדול הדור מגוף מאד מסויים.
אני חולק על התפיסה כביכול השביתה היום כוונה נגד החרדים, אבל זה כבר נידון אחר.

• הוסף לסימניות
בתחומים שאין תחרות, מסכים.
אבל בגלל זה להרפות ולא לעשות מה שאפשר בתחום כזה, שזה אגב קל מאד, בפרט למי שבין כך מחזיק כמה כרטיסים, למה?
זה לא משנה איזה תחום,
התפיסה הזו שכל בוקר יצוץ איזה מישהו עם כרזות ענק למה צריך לעזוב את החברה הזו או את הקופה הזו, ויום אחר כך באותיות קידוש לבנה על החוצפה של הבנק ההוא, ויצפה שהעם ינהר בהמוניו אחריו, וכל בוקר יבדוק עם כל המקומות בסדר ולא צריך היום לעבור לכללית/מכבי/לאומית/מאוחדת ואפשר עדיין להשאיר את החשבון בפועלים/מזרחי/לאומי וכ'
מחילה, יש לנו דברים קצת יותר חשובים וחיוניים לעשות.
ומי שרוצה באמת לעשות משהו מועיל שיואיל בטובו לבדוק האם באמת ה''כצעקתה'',
מאמינה שאם אכן מדובר בדבר שמצריך מחאה אין צורך באותיות גדולות מרוחות מקיר לקיר. (עיין ערך המחאה על אנג'ל וקודמתה-קוטג')

• הוסף לסימניות
זו בושה להשוות בין פגיעה בגדול הדור ובין פגיעה בכנסת להבדיל אא"ה

• הוסף לסימניות

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה