בקשה מורה? גננת? רב'ה? מלמד?

• הוסף לסימניות
מורה? גננת? רב'ה? מלמד?
הייתם מוכנים להקדיש כמה דקות ביום ע"מ להקליט תוכן לילדים שיהיה להם יותר מהחצי שעה שה____ האמיתי שלהם מקליט/ה להם?
הייתי שמח לפתוח קו למידה מרחוק שייתן תוכן לילדים ושקט להורים;)
מעוניינים להיות חלק?
יש לכם גישה לילדים?
יכולים למסור ריכוז/שיעור/סיפור/תוכנית או משהו אחר?
נשמח אם תפנו אלינו במייל לקדם את הענין 24anhs24 בגימייל

יש לכם רעיון? הייתם רוצים להוסיף משהו? אם זה אישי תכתבו לנו שם, אם לא תוכלו לכתוב גם כאן
בתודה מראש

• הוסף לסימניות
תקחו בחשבון שאף אישה גם עם הכי גישה לילדים. לא תשאיר בקו אנומימי שכל עמך יכול לשמוע אותה.

לכתוב הודעה כוללת לגברים ונשים אנשי חינוך🤔

• הוסף לסימניות
תקחו בחשבון שאף אישה גם עם הכי גישה לילדים. לא תשאיר בקו אנומימי שכל עמך יכול לשמוע אותה.

צודקים, צריך למצוא לזה פיתרון
אז בנתיים נמשיך בגדול על הגברים ונשים אולי תשלחו מייל עם תנאים/רעיונות מה לעשות

• הוסף לסימניות

אם יש נשים שמוכרות סיפורים שלהם, דיסקים שירים וכד'- במה זה שונה?

• הוסף לסימניות
הלוואי ויהיה מישהו שמוכן להקליט לילד בכיתה גן
הבן שלי כל כך ישמח, אני מרגישה שהוא כבר שוכח מה זה חיידר

• הוסף לסימניות
אם יש נשים שמוכרות סיפורים שלהם, דיסקים שירים וכד'- במה זה שונה?
1- זה מוקלט בצורה מקצועית ועם הרבה גיווני רעש ברקע וכד..
2- זה המקצוע שלהן
3 זאת היתה דעתי האישית בתור אשת חינוך. - זה נתון לחילוקי דעות.
4- ילד/ה שמקשיב לקו ונהנה מהקו זה לאו דווקא מהבנת החומר 90% מההנאה זה הרוגע לשמוע קול מוכר. כך שמענה לילדים שהם לא מכירים את הדמות לא ייתן. במקום זה תרשמו אותם ללשכת התעסוקה- לא חסר שם סיפורים עם מסר לחיים.--הנאה ותעסוקה של שעות- מובטח!!! אין לי כלל רווח כספי. יש לי הכרת טובה לשעות של חוויה לילדי.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה