דרוש מידע מורה לגיטרה בבני ברק

• הוסף לסימניות
מחפשת מורה לגיטרה עבור נערה צעירה, מתחילה.
לא רוצה מורה מדופלמת... מספיק לי בחורה שיודעת לנגן טוב והיא מורה מתחילה.
כמובן לא להיות שפן נסיון, אבל גם לא מחיר גבוה מדי.

• הוסף לסימניות
תפני לשרי חג'בי
יש לה הרבה תלמידות מורות
0527684845

• הוסף לסימניות
תפני לשרי חג'בי
יש לה הרבה תלמידות מורות
0527684845
מצטרפת גם, היא האחת והיחידה
ומניסיון,
התחלתי אצל מורות חובבניות
וכשבאתי אליה הרמה היתה משהו אחר לחלוטין
מעבר לזה היא אנושית ומהממת

• הוסף לסימניות
מה העלות לשיעור?
באיזה איזור בב"ב?

• הוסף לסימניות
כדאי לבדוק מולה,
למדתי אצלה לפני הרבה זמן...
אני ושבת שכיום היא מקבלת באזור ר"ע - ירושלים,
יתכן שבעוד אזורים.

• הוסף לסימניות
יש למישהי מספר מעודכן של שרי?
מחפשת מורה לגיטרה עבור ביתי, באזור מערב ב"ב.
אודה לכל עזרה,

• הוסף לסימניות
0527648485

• הוסף לסימניות
05276-48-48-5
ועם חברתך הסליחה
התחלפו לי ה8 וה4!

• הוסף לסימניות
הי כאן שרי, תודה למפרגנות!!!
אפשר לכתוב לי למייל myguitar48485 ג'ימייל ואשמח לתת פרטים ומחירון.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

אשכולות דומים

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה