מורה לחליל צד בבני ברק

• פותח הנושא zap
  • פורסם בתאריך
  • הוסף לסימניות
מחפשת מורה מקצועית (עם לב ונשמה) ללימוד נגינה בחליל צד למתחילות (עם רקע מוזיקלי של ידיעת תווים ואקורדים, נגינה בעבר הרחוק על אורגן וגיטרה), שטובה בהקניית תרגילי הנשימות, ושמלמדת גם נשים (לא רק ילדות).
באזור בני ברק, עם עדיפות לאזור זיכרון מאיר (בן זכאי, יהודה הנשיא, שיכון ג', לנדא, דסלר, ראבד, סעדיה גאון וכל הרחובות הסמוכים לזה ככל האפשר).
תודה!
אפשר בפרטי.

• הוסף לסימניות
טובי וינברג - עונה על כל הקריטריונים (לגבי כתובת אני לא מתמצאת ברחובות בני ברק)

טלפון באישי

• הוסף לסימניות
תודה חני 100,
אין לי מושג איך שולחים הודעה אישית באתר החדש. ניסיתי ולא מצאתי. אם תוכלי להסביר איך שולחים או לשלוח מסר אישי ואוכל להחזיר לך דרך השב.
תודה!

• הוסף לסימניות
אשמח לקבל עוד שמות על מורות לחליל צד והמלצות.
תודה!

• הוסף לסימניות
גם אני ממליצה מאד מאד על טובי וינברג,
למדתי אצלה כמה שנים רצופות, היא גרה ברחוב דסלר 25 בבני ברק
טלפון:03-8000173
בהצלחה!

• הוסף לסימניות
נעים להכיר
אני טובי:D
אבל המספר הזה לא רלוונטי
וגם הכתובת השתנתה....:)
אפשר לתקשר איתי במייל- tovmeod8000
בג'ימייל
ואני בשיכון ה' כיום

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה