כללי מורה ללימודי גרפיקה באופן פרטי

• הוסף לסימניות
אחיינית שלי רוצה ללמוד גרפיקה

אבל היא לא יודעת את ה-ABC

לכן חשבנו שכדאי שתלמד אצל מורה באופן פרטי
ועל התוכנות בגרסה עברית
מה דעתכם על הרעיון הזה והאם יש לכם המלצה על מישהי מתאימה?

עדיפות לאזור בני ברק

• הוסף לסימניות
לדעתי עדיף ללמוד בכיתה. לומדים גם מטעויות של אחרים
ומתקדמים יותר כשיש אנשים מוכשרים שמושכים את הקבוצה
קדימה.

• הוסף לסימניות
למעשה אני גם למדתי לפני 13 שנה בקבוצה על תוכנות באנגלית בלי לדעת את ה-ABC
אז כמדומני עוד לא היו התוכנות בעברית
אבל היה לי רצון מאד חזק
וזיכרון חזותי מצוין
וגם ישבתי ליד המורה ופשוט רשמתי לי כל פקודה באיזו טור היא נמצאת ואיזו שורה בדיוק היא ממוקמת
אבל זה קשה מאד ונראה לי בזבוז מיותר של אנרגיה

• הוסף לסימניות
הבעיה בלימודי תוכנות בעברית היא:
ברגע ששולטים בתוכנה בעברית והולכים לעבוד במקום בו התוכנה היא באנגלית לא מוצאים ידיים ורגליים.

אם המורה תהיה סבלנית כפי שהיתה המורה שלי אז גם בלי לדעת אנגלית היא תדע היכן ממוקם כל דבר ומה השם שלו ולאט לאט יקלטו גם האותיות והמילים.

• הוסף לסימניות
נו באמת... שתלך לכמה שיעורים פרטיים של אנגלית תלמד את הבסיס של האותיות ורק קריאה, בלי להבין והיא הרויחה גם שפה בסיסית וגם פתרה את הבעיה.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י bbr;664322:
נו באמת... שתלך לכמה שיעורים פרטיים של אנגלית תלמד את הבסיס של האותיות ורק קריאה, בלי להבין והיא הרויחה גם שפה בסיסית וגם פתרה את הבעיה.

זת בהחלט אפשרות שנלקחת בחשבון
אבל אין שום המלצה על מורה בשיטה הזאת?

• הוסף לסימניות
היא תצטרך בכל מקרה לשלוט לפחות ב-ABC כי אי אפשר בלי,
גם אם היא תשתמש בתוכנות בגירסה עברית.
כמו מקשי המקלדת/פקודות/קיצורים וכו' שאי אפשר בלעדיהם בעבודה השוטפת.
לכן כדאי למצוא מורה שתשלב לימוד אנגלית בסיסית יחד עם לימוד גרפיקה.
בהצלחה.

• הוסף לסימניות
ללמוד אנגלית בסיסית כצעד ראשון.
לפני גרפיקה ולפני הכל.
זה יעזור לה הרבה מאוד בחיים.
היום, אי ידיעת אנגלית משולה כמעט לאנאלפבתיות.

(אם היא לא יודעת את הABC, איך תשלח ללקוחות עבודות במייל? איך תשלם ביטוח לאומי באינטרנט? איך תיכנס לאתר הבנק שלה? וכו' וכו')

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה