היי, אשמח לשמוע פרטים על שירה אבידור, לא מצליחה לפנות אליך בפרטי, אשמח אם תוכלי לפנות אלי בפרטי או דרך המייל שלי nechama21232 שטרודל נקודה קום..יקירתי, במחיר של 120 ש"ח את לא תמצאי אף אחת.
הרף היום עומד על 145-150 ל40 דקות!!
לפני כמה חודשים בררתי גם אני על מורת נהיגה בירושלים- הנה לך הטלפונים:
חמדה שגיא 0503460550
איריס ברקוביץ 0544322848
אפרת ברק 0522631881
עמנואלה יוסף 0522673300
דינה כהן 0523748085
סימה 0508422511
אורה נידם
רויטל חלפון050-7341294
שירה אבידור 0523320963
איריס אזולאי- 0524720208
המורות שקבלתי עליהן הכי הרבה המלצות זה איריס ברקוביץ ושירה אבידור.
לאיריס יש רשימת המתנה של 3 חודשים
שירה מקבלת יותר מהר, ואליה הלכתי.
אם תרצי עוד פרטים על שירה- אפשר באישי בשמחה
אצל מי למדת?אין מה לעשות, ככה זה,
עדיף לך לקבוע עם אחת מהם עכשיו לעוד כמה שבועות,
וכשאת קובעת תקבעי כבר כמה ברצף כל פעם כדי שלא יווצרו לך חורים.
עדיף לך להתחיל עוד חודש אצל מורה טובה ותוכלי לסיים עוד 3 חודשים את השיעורים (אני הצלחתי!),
מאשר להתחיל אצל אחת לא מוכרת שאין לה תלמידות שתמרח אותך כל הזמן.
אורה.אצל מי למדת?
היא במקרה מאופקים??קצת דחוף...
למישהו יש המלצות או דיס על מורה בשם רחל אדרי מבית ספר אור ירוק
ההמלצה הראשונה היא לא ללמוד בירושליםבירושלים
באיזה איזור היא מלמדת?בקיץ הרבה מורים ומורות מלמדים עד השקיעה,
ממליצה לך על מיכל פופר 0586272910
מורה אלופה, מריצה שיעורים, נותנת מלא ביטחון בנהיגה וממש ומתקתקת!!!
ירושליםבאיזה איזור היא מלמדת?
כדאי ללמוד בירושלים? אני רואה שרובם ממליצים על מודיעין ובית שמשירושלים
זה קשוח, אין מה לאמר.כדאי ללמוד בירושלים? אני רואה שרובם ממליצים על מודיעין ובית שמש
ממליצה מאוד על מעלה אדומים (אם את גרה באיזור נווה יעקב/רמת שלמה וכד' זה גם לא יותר רחוק מאשר להגיע למלחה)כדאי ללמוד בירושלים? אני רואה שרובם ממליצים על מודיעין ובית שמש
שיעור של 40 דקות?האם 330 לשיעור של שעה זה מחיר סטנדרטי היום?
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים

Reactions: מלכי ל., .Marble, בזמן אמת ועוד 31 משתמשים34 //