כללי מורה לעיצוב או גרפיקה איך?

• הוסף לסימניות
אני גרפיקאית ומעצבת 3 שנים ב"ה (כשכירה וכעצמאית) ומאוד נהנית מהתחום
אבל- קשה לי קצת לעבוד בלי אנשים ומול מחשב כל היום ואני מאוד אוהבת ללמד יש לי תעודת בכיר כמורה אבל ללא שימוש:(
אני רוצה מאוד להכנס לתחום של הוראת גרפיקה מסרתי בעבר הרבה שיעורים פרטיים בגרפיקה ומולטימדיה
איך נכנסים לזה? עם מי לתקשר? וכו'
מורות לעצוב / תוכנות וכו' איך השגתן את העבודה שלכן?

אני גרה באיזור ירושלים
תודה לכולם

• הוסף לסימניות
אם את מירושלים נסי ב'כאם אנד ווארק'

• הוסף לסימניות
אם אפשר לקפוץ על האשכול...
גם אני בדיוק שואלת את אותן השאלות.
יש לי תואר בהוראה+ ידע בגרפיקה ותוכנות.
מאוד רוצה ללמד גרפיקה, אבל אין לי מושג איך נכנסים לזה ולמי פונים...
אני גרה בצפון.
ספלש- סליחה על הקפיצה על האשכול, אם לא מתאים אמחק את ההודעה...

• הוסף לסימניות
פשוט ממה שחשבתם.
קובעים פגישה עם מנהלות המכללות
מתפללים לה'
ומפגינים את הידע והכשרונות שהקב"ה חנן אותנו.

בהצלחה רבה.

• הוסף לסימניות
בית ספר קטן ללימודי מחשב. מזכירות, הנהלת חשבונות וגרפיקה

• הוסף לסימניות
תתחילי כמתרגלת.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י תקוה;1500362:
בית ספר קטן ללימודי מחשב. מזכירות, הנהלת חשבונות וגרפיקה
תודה
יש לך פרטי התקשרות?

• הוסף לסימניות
קופצת על האשכול, מתנצלת.
אבל איפה אפשר לנסות באיזור הדרום?

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י צירי;1500488:
קופצת על האשכול, מתנצלת.
אבל איפה אפשר לנסות באיזור הדרום?

תפתחי את בעצמך כזה בית ספר.
תפרסמי את עצמך בעיתון המקומי.

המוצלחות מצליחות.=בהצלחה!

• הוסף לסימניות
תתפללי לה' שאת רוצה והוא ישלח לך את זה מהכיוון הכי לא צפוי.- כך אני נכנסתי לעבודה...

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י תקוה;1500583:
תפתחי את בעצמך כזה בית ספר.
תפרסמי את עצמך בעיתון המקומי.

המוצלחות מצליחות.=בהצלחה!

וואו, לזה, לצערי, עדיין אין לי אומץ. וחוצמזה, שאני מעדיפה לא להיות עצמאית

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י צירי;1500663:
וואו, לזה, לצערי, עדיין אין לי אומץ. וחוצמזה, שאני מעדיפה לא להיות עצמאית

אספר לך סיפור:
דודתי גמרה סמינר ורצתה לעבוד כמורה. אך כבר אז מקצוע ההוראה היה רווי ולא היה לה דריסת רגל בשום מקום.
אבל הרצון ללמד בער בתוכה. היא החלה לעשות חוגים לילדות לכתיבה יוצרת. היא פירסמה ואף אחת לא נרשמה אז היא התקשרה לכמה מחברותיה שישלחו את אחיותיהן. וככה היא התחילה. אחיות שלל חברותיה גררו אחריהן את חברותיהן לכיתה. ואחת מהחברות הללו סיפרה לאימה מה קורה בחוג ואיך.. והאם הזו היתה מנהלת של בית הספר ששכן ברחוב בו גרה דודתי. ומאז אותה שנה של החוג היא היתה שם מורה שנים רבות עד שקראו לה להיות מדפי'ת בסמינר.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה