מורה לפרימייר בחיפה-מי מכיר?

• הוסף לסימניות
אני זקוקה לטלפון או שם של מורה לפרימייר בחיפה.

תודה

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י programit;617250:
תפני אלי באישי
גם אני רציתי להמליץ עליך, הקדמת אותי....
ממליצה בחום!!!

• הוסף לסימניות
תודה תודה!
את מחזירה לי על משו??! ;)

• הוסף לסימניות
על רצינות ואחריות, ועל ידע ומקצועיות!!!

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י programit;617250:
תפני אלי באישי
לא חלמתי שתרצי. אפילו שחשבתי שאת מתאימה, אבל לא העזתי להציע.
בהצלחה!!!!!!!!!;)

• הוסף לסימניות
משהי יודעת פה פריימיר טוב????
יש לי בעיה בתוכנה ואשמח שיעזרו לי

• הוסף לסימניות
משהי יודעת פה פריימיר טוב????
יש לי בעיה בתוכנה ואשמח שיעזרו לי

• הוסף לסימניות
מי יודעת כאן פרימייר???
יש לי בעיה~!!!!!
מחכה לתגובה
תודה

• הוסף לסימניות
מה הבעיה אולי אוכל לעזור לך

• הוסף לסימניות
עשיתי סרט של 20 דק' ותוך כדאי שאני עובדת עליה היא נעלמת לי מהמסך ואני לא יודעת למה
וכל רגע קופץ לי אישור אחר...מה זה יכול להיות???

• הוסף לסימניות
עשיתי סרט של 20 דק' ותוך כדאי שאני עובדת עליה היא נעלמת לי מהמסך ואני לא יודעת למה
וכל רגע קופץ לי אישור אחר...מה זה יכול להיות???

• הוסף לסימניות
ועשיתי פעם סרט של רבע שעה והכל היה בסדר!!
ופה כל רגע נעלם ואני לא יכולה להמשיך כך!

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה