מורה לצילום וסדנאת צילום

• הוסף לסימניות
א. מחפשת מורה לצילום בירושלים. 2/3 ש"ש. לשנה"ל תשע"ו בעז"ה.
דגש על לימוד צילום בסטודיו -חצי שנה. (יש ציוד).
מחפשת אחת עם מעוף, אנרגטית, מעניינת.
פרטים באישי.

ב. מחפשת קורס / יום עיון לצילום במצלמה ביתית. כללים בסיסיים, טיפים וכו'.

• הוסף לסימניות
ממליצה על חני שץ
ומרגלית ויסברג

• הוסף לסימניות
ניתן לשלוח קורות חיים למייל: <לא ניתן לפרסם מיילים באופן פומבי>

• הוסף לסימניות
יש לי סדנא ח"פ מהממת ומלאת אקשן שמתאימה לסמינרים (אתנחתות מחנות וכו)

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י יצירתית;1679728:
יש לי סדנא ח"פ מהממת ומלאת אקשן שמתאימה לסמינרים (אתנחתות מחנות וכו)
מירלה איך הייתי רוצה לבוא!! (אם הייתי הקהל יעד המתאים)
הכל אצלך מלא אקשן :)
בהצלחה!!

• הוסף לסימניות
אין קשר בין 2 הדברים. הסדנא היא לא לתלמידות שלי. בשביל אחותי. מחפשת ללמוד קצת על המצלמה בשביל צילום ביתי.

חוץ מזה שאני מחפשת מורה לצילום לסמינר בירושלים (מגמת גרפיקה). כמו שכתבתי למעלה.
מחכה לקורות חיים נוספים. <לא ניתן לפרסם מיילים באופן פומבי>

• הוסף לסימניות
יש לי מורה מקסימה אחת מפתח תיקווה המורה ריקי יעקובביץ מורה מדהימה כל שיעור שלה זה כמו חלום פשוט כיף ללמוד אצלה

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה