מידע שימושי מורה מתקנת בבני ברק

• הוסף לסימניות
שלום,
אני מחפשת עבור ביתי מורה מתקנת בבני ברק,
אשמח לכל בדל מידע.

תודה מראש

• הוסף לסימניות
מישהי ברמה מיוחדת או כל אחת שלמדה הוראה מתקנת?

• הוסף לסימניות
אני לא כ"כ מהתחום
אני צריכה בשביל ביתי שמתקשה באותיות הא' ב' והמליצו לנו לקחת מורה מתקנת..
למקרים שכאלה צריך רק מישהי שלמדה - לא יותר מזה.
את יכולה להתקשר למאשי בייפוס מסמינר וולף, תתן לך שם באזור שלך.

• הוסף לסימניות
השאלה באיזה גיל הילדה. אם היא בא' ופספסה כמו הרבה ילדות, זה באמת כלום ועם תרגול נכון היא תהיה מאחורי זה. אם היא גדולה יותר והקריאה לקויה, אמרה לי אחת המורות הגדולות בתחום שילד שמתקשה בקריאה מכל סיבה שהיא אחרי סיום לימוד בקריאה הבסיסית, זה לא עובר לבד. ועל בשרי חויתי.

• הוסף לסימניות
תצייני אזור ותחפשי באזור שלך
נורא מטרטר ללכת רחוק ואז לא מתמידים ואז לא מרוויחים כלום.
אמליץ לך לפי האיזור.

• הוסף לסימניות
שלום,
מחפשת דחוף מורה מתקנת לילדה שבאה מגן שפתי ועולה לכיתה א רגילה, בע"ה.
הגננת המליצה לי להביא אותה כבר מוכנה לכיתה א גם בקריאה שיהיה לה יותר קל עם כל הדברים החדשים.
מישהי מכירה מישהי טובה עם ניסיון ? כי יש לה גם קושי במודעות הפנולוגית.
תודה

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

אשכולות דומים

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה