- הוסף לסימניות
לא מורח?איציק שפיגלמן
לא מורח?איציק שפיגלמן
אפשר לשאול אותך כמה שאלות באישי על פוגל?בעלי למד בבני ברק אצל פוגל, מורה נחמד מאד
לא מורח. הגיש אותו אחרי 30 שיעורים לטסט
אוטומט ולא ידני
לפני שאני מתקשר לפוגל אשמח לשמוע חוות דעת האם למד אצלו בסוף והאם נהנהאפשר לשאול אותך כמה שאלות באישי על פוגל?
אין לי מנוי פרימיום
mzbt7262gmail.com
למדת אצלו בסוף?לפני שאני מתקשר לפוגל אשמח לשמוע חוות דעת האם למד אצלו בסוף והאם נהנה
ואם לא למד אצלו מה הסיבה
כמה הוא לוקח לשיעור?יובל קבע איתי שיעור בדק כמה אני יודע לנהוג ובסוף השיעור כבר קבע לי טסט נוסף, עשיתי אצלו עוד 4 שיעורים כי זה היה תקופה ארוכה אחרי הטסט הראשון, הוא לימד אותי יותר מכל מה שלמדתי לפני בצורה נעימה אחד הנחמדים שפגשתי!
אין צורך לומר שעברתי טסט שני וגם מי שהיה איתי עבר הוא פשוט תותח מספר טלפון למי שמעונין 0502334466
מאיפה הוא בארץ?בלי לפגוע במורים שהוזכרו לפני (הייתי אצל אחד מהם) בררתי טוב על מורים בבני ברק תקשיבו טוב יש מורה אחד ויחיד די חדש תותח בשם יובל פיס הייתי אצלו אחרי שנפלתי טסט אחד אצל מורה שצעק עלי שיעור לפני הטסט ועשה לי הרגשה שהוא עשה לי טובה מטורפת שהוא בכלל הגיש אותי לטסט.
יובל קבע איתי שיעור בדק כמה אני יודע לנהוג ובסוף השיעור כבר קבע לי טסט נוסף, עשיתי אצלו עוד 4 שיעורים כי זה היה תקופה ארוכה אחרי הטסט הראשון, הוא לימד אותי יותר מכל מה שלמדתי לפני בצורה נעימה אחד הנחמדים שפגשתי!
אין צורך לומר שעברתי טסט שני וגם מי שהיה איתי עבר הוא פשוט תותח מספר טלפון למי שמעונין 0502334466
@המפקדבלי לפגוע במורים שהוזכרו לפני (הייתי אצל אחד מהם) בררתי טוב על מורים בבני ברק תקשיבו טוב יש מורה אחד ויחיד די חדש תותח בשם יובל פיס הייתי אצלו אחרי שנפלתי טסט אחד אצל מורה שצעק עלי שיעור לפני הטסט ועשה לי הרגשה שהוא עשה לי טובה מטורפת שהוא בכלל הגיש אותי לטסט.
יובל קבע איתי שיעור בדק כמה אני יודע לנהוג ובסוף השיעור כבר קבע לי טסט נוסף, עשיתי אצלו עוד 4 שיעורים כי זה היה תקופה ארוכה אחרי הטסט הראשון, הוא לימד אותי יותר מכל מה שלמדתי לפני בצורה נעימה אחד הנחמדים שפגשתי!
תפרט,שמעתי (מהרבה כיוונים של חברים ומשפחה) דברים שונים מהנ''ל, וד''ל...
ואני עברתי אחרי כמה וכמה טסטים (מעדיף לא לפרט כמה) אבל בכל טסט השותף שלי כן עבר
rhon.co.il
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים