מורה נהיגה מורה נהיגה יצחק סונה מכירים?

• הוסף לסימניות
מישהו מכיר מורה נהיגה יצחק (איציק) סונה בירושלים?
אשמח לתגובות ממישהו שהיה אצלו או שמע מחבר עליו

• הוסף לסימניות
ואווו...
אחלה מורה
אני למדתי אצל איציק והוא פשוט המורה נהיגה הכי טוב שקיים
מעולם הוא לא צעק עלי אע"פ שהיו לי טעויות הוא מעיר בצורה מאד יפה
הוא מלמד אותך כל הזמן ונמצא אתך כל הזמן (לא עסוק בטלפון שלו כל היום... כמו הרבה מורי נהיגה אחרים...)
סבלני, חביב, רגוע,
בקיצור אין על איציק...

• תודה
Reactions: efp
  • הוסף לסימניות
הוא מלמד על ידני או אוטומט או גם וגם?

• הוסף לסימניות
אוטומט
המורה הכי מומלץ בירושלים שמעתי המלצות מהרבה חברה

• תודה
  • הוסף לסימניות
והוא מלמד את כל מה שצריך ללמוד ולא מורח?
כי הבנתי שיש כל מיני מורים שמדלגים על כל מיני כללים ומורחים תלמידים סתם בהרבה שיעורים וכדו'

• הוסף לסימניות
אני למדתי אצלו
אחלה מורה בעולם
מאוד נהניתי
הוא אגב גר בביתר ולפעמים הוא מסכים בבוקר להתחיל משם ו/או לסיים בביתר,
זה יכול להיות רלוונטי לאלו שגרים בביתר

• הוסף לסימניות
אפשר בבקשה להביא מספר שלו?
תודה מראש

• הוסף לסימניות
מישהו יודע על מורה סבלני ויעיל באזור בני ברק(עדיף ידני)

• הוסף לסימניות
גם אני מצטרף בחום להמלצות הנ"ל.
למדתי אצלו לפני 4 שנים, מורה מיוחד, סבלני, מדוייק, ונעים.

• תודה

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

אשכולות דומים

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה