לימוד נהיגה מורה נהיגה מהיר

• הוסף לסימניות
אני מחפש להוציא רישיון הכי מהר שאפשר עם מורה טוב שמתקתק שיעורים באזור בני ברק רמת גן פתח תקוה וכו

• הוסף לסימניות
ג"א מצטרף. במודיעין. הכי מהיר שאפשרי!
אשמח גם לשמוע, מהיר וזול.
אני לא מבין.
אם אתם באמת לחוצים בזמן, אז למה דווקא במודיעין שיש לה 35% הצלחה, או הכי גרוע פתח תקווה שיש לה 25% הצלחה, מה יעזור שהמורה מתקתק אם בטסטים ישגעו אתכם, ואני לא מדבר על התיסכול העצום...
תלכו לקריית גת עם 47% הצלחה, עכשיו בין הזמנים ועוד חודש וחצי עוד בין הזמנים אז יש לכם סיכוי טוב
בהצלחה, תבשרו לנו שעברתם טסט ראשון, וגם אם לא הכל לטובה

• הוסף לסימניות
אני לא מבין.
אם אתם באמת לחוצים בזמן, אז למה דווקא במודיעין שיש לה 35% הצלחה, או הכי גרוע פתח תקווה שיש לה 25% הצלחה, מה יעזור שהמורה מתקתק אם בטסטים ישגעו אתכם, ואני לא מדבר על התיסכול העצום...
תלכו לקריית גת עם 47% הצלחה, עכשיו בין הזמנים ועוד חודש וחצי עוד בין הזמנים אז יש לכם סיכוי טוב

בהצלחה, תבשרו לנו שעברתם טסט ראשון, וגם אם לא הכל לטובה
אני לא מציע בכלל לעשות בעיר מרוחקת ממקום מגורים זה הופך את הלימוד לקשה ולא נגיש, ואתה לא מכיר את הכבישים מספיק טוב כי לא עשית מספיק שיעורים,
אני גם אמרו לי בזמנו לעשות בבאר שבע ועשתי כמה שיעורים וברחתי משם, לא הכרתי את הכבישים הדרך לשם הייתה קשה , בקיצור לעשות ליד הבית,

• הוסף לסימניות
אני לא מציע בכלל לעשות בעיר מרוחקת ממקום מגורים זה הופך את הלימוד לקשה ולא נגיש, ואתה לא מכיר את הכבישים מספיק טוב כי לא עשית מספיק שיעורים,
אני גם אמרו לי בזמנו לעשות בבאר שבע ועשתי כמה שיעורים וברחתי משם, לא הכרתי את הכבישים הדרך לשם הייתה קשה , בקיצור לעשות ליד הבית,
השאלה עד כמה לא נגיש???

• הוסף לסימניות
אני עשיתי ברמלה/לוד
מורה מאד מומלץ
עושה גם 5 שיעורים רצופים (למי שמתאים) אבל מזמין טסט רק אחרי 28 שיעורים
אבי בן סמו 054-6646880

• הוסף לסימניות
אני עשיתי ברמלה/לוד
מורה מאד מומלץ
עושה גם 5 שיעורים רצופים (למי שמתאים) אבל מזמין טסט רק אחרי 28 שיעורים
אבי בן סמו 054-6646880
מורה נהיגה שמרביץ שיעורים בלי חשבון לתלמיד שלו, ברוב המקרים עושה לו עוול.
התלמיד יסיים את מכסת השיעורים שלו בפרק זמן קצר מידי מכדי להפנים ברמה המנטלית, הקוגניטיבית וההתנהגותית את תורת הנהיגה.
גם אם ישלוט בצד הטכני של הנהיגה (העברת הילוכים, חניות וכדומה) עדיין לא ידע לרוב להתמודד עם מצבים מורכבים יותר.
תהליכי העיבוד במוחנו דורשים יותר זמן הסתגלות. ותתפלאו, בתקופת הלימוד, גם כשיושבים ליד ההגה של נהג אחר – בלא מודע אנחנו מסתכלים על הכביש אחרת – כמו נהגים, ולומדים מהנהיגה של האחר.
אז מה מומלץ: 4 שיעורים בשבוע (למשל שניים כפולים) מאפשרים להשלים את תהליך הלימוד תוך 7-8 שבועות וזה גם פרק זמן סביר להסתגל לכביש ולהתכונן מנטאלית לטסט.

• הוסף לסימניות
מורה נהיגה שמרביץ שיעורים בלי חשבון לתלמיד שלו, ברוב המקרים עושה לו עוול.
התלמיד יסיים את מכסת השיעורים שלו בפרק זמן קצר מידי מכדי להפנים ברמה המנטלית, הקוגניטיבית וההתנהגותית את תורת הנהיגה.
לא רוצה להיכנס פה לוויכוח
אבל לדעתי חלק גדול מלומדי הנהיגה מוכנים לכביש עוד לפני השיעור ה28
וחלק מהם גם מסוגלים להפנים את תורת הנהיגה תוך זמן קצר
לעשות 5 שיעורים רצופים (מעל 3 שעות) יכול לפעמים לגרום לך לקלוט את הכביש טוב יותר מ10 שיעורים בודדים
אבל כל אחד ומה שמתאים לו
המורה שהמלצתי עליו עושה גם שיעורים בקצב רגיל, (כך זה אצל רוב התלמידים שלו) אבל היות וביקשו בקצב מזורז מיידע שגם זה קיים.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת
למעלה