מורה נהיגה מורה נהיגה מומלץ זול מעודכן ל2025

• הוסף לסימניות
@משולם לבנון @tzvishul
הייתם אצלו?

איך היה השירות מבחינת צעקות וכדו'?
שימוש עם סמרטפון באמצע השיעור?
ומה המצב בבאר שבע עם פקקים?

אשמח מאוד לכל מי שיכול לענות מנסיון.
תודה רבה.
הייתי אצלו.
אחרי 7 טסטים בבית שמש.
רבותי, חבל על הזמן, וחבל על הכסף, תסיימו את לימודי הנהיגה באשקלון ותיבחנו שם, במקום לעבור את הגיהנום של טסטרי המרכז בכלל, ומחוז ירושלים בפרט.
אין לי מה להאריך עוד ולשכנע, מי שלא מעונין לאבד את כספו, [וקצת גם את שפיותו...], שיעשה זאת, וגמרנו.

• הוסף לסימניות
מורות נהיגה שמפרסמים בעיתונים תתרחקו מהם
זה מראה המון!!
אני לצערי נתקלה במורה בירושלים שלקחה לי 52 שיעורים בלי ללמד כלום!!
עברתי מורה והיא הייתה צריכה ללמד אותי הכל מהתחלה!!
תלכו לפי המלצות!!

• הוסף לסימניות
הייתי אצלו.
אחרי 7 טסטים בבית שמש.
רבותי, חבל על הזמן, וחבל על הכסף, תסיימו את לימודי הנהיגה באשקלון ותיבחנו שם, במקום לעבור את הגיהנום של טסטרי המרכז בכלל, ומחוז ירושלים בפרט.
אין לי מה להאריך עוד ולשכנע, מי שלא מעונין לאבד את כספו, [וקצת גם את שפיותו...], שיעשה זאת, וגמרנו.
בבית שמש יש את צחי אנג'ל
מורה מעולה כל מי שאני מכיר (ואני מכיר בערך 10 שלמדו אצלו) שלמד אצלו עברו בראשון או שני. יותר בראשון,
אני הייתי מאוד מאוד מרוצה אצלו

• הוסף לסימניות
מצט
גלעד גרוסמן 050-933-5000
מורה ממש טוב, במעלה אדומים
מלמד בסבלנות ונותן יחס אישי וגם עוקב אחרי ההתקדמות של התלמיד בכל שיעור!
עובד המון עם בחורי ישיבות
יש לי ניסיון מאוד טוב איתו
לוקח 190 לשיעור
מצטרף להמלצה על גלעד גרוסמן!!!

שני מורים נוספים במעלה אדומים
1. גרשון וובצ'יק - מההמלצות פה בפורום נשמע שהוא מספר אחד
2. רפאל גולוב - אני חושב שהוא גם מעולה

• הוסף לסימניות
צריך במודיעין יש למישהו ?

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה