מידע שימושי מורה נהיגה נחמד בירושלים.

• הוסף לסימניות
  • הוסף לסימניות
0506000988 יצחק סונה חרדי משלנו מביתר עילית....לפי מה שהיה בעבר [לא יודע היום] עברו אצלו סטטיסטית טסטים מהר מאוד ביחס למורים אחרים. גם אני למדתי אצלו מורה מעולה

• הוסף לסימניות
מספר לך גם מנסיון שלי
וגם של חבר שלא עבר אצלו 5 טסטים ואחר כך הלך לאיזה מורה בכיר
והוא אמר לו שלפי הנהיגה שלו אבי כהן לא לימד אותו כלום..
שהוא התבגר וכו', אני עוד יכול לשמוע, שהוא לא מלמד ולא יסודי, אני לא מקבל.
זה מורה שלא נוגע בטלפון כל השיעור ומרוכז בנהיגה של התלמיד.
זה שמורה בכיר אמר, ככה כולם אומרים כשעוברים אליהם, בעיקר כדי שיהיה סיבה טובה למרוח עוד ועוד שיעורים.

• הוסף לסימניות
שהוא התבגר וכו', אני עוד יכול לשמוע, שהוא לא מלמד ולא יסודי, אני לא מקבל.
זה מורה שלא נוגע בטלפון כל השיעור ומרוכז בנהיגה של התלמיד.
זה שמורה בכיר אמר, ככה כולם אומרים כשעוברים אליהם, בעיקר כדי שיהיה סיבה טובה למרוח עוד ועוד שיעורים.
גם על עצמי אני יכול לומר לך שהוא פשוט לא לימד
מדבר עם כל מיני מילים לא ברורות
וכל דקה לחוץ שאתה הולך לשבור לו את הרכב

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

אשכולות דומים

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה