- הוסף לסימניות
מורה נהיגה לא באמת מורחים, זה סתם מיתוס.האם הוא מורח ?
הם מפוצצים ברמות וממש אין להם זמן, זה פשוט שהם רוצים שהתלמיד באמת יהיה מוכן לטסט ולפי זה ממליצים לו על מספר השיעורים
מורה נהיגה לא באמת מורחים, זה סתם מיתוס.האם הוא מורח ?
לאלמדת אצלו ?
סתם מענייןיש את אבי כהן מרמות (רשום בבי"ס דרכים), סבלני ומקצועי (לא נוגע בטלפון תוך כדי השיעורים - מעלה כמעט שלא קיימת).
לפני 4 שנים בערך.סתם מעניין
מתי למדת אצלו?
ובאיזה טסט עברת אצלו?
אז עדכני לשנה האחרונה שהוא על הפנים!!לפני 4 שנים בערך.
אצלי היה מעולה.
טסט ראשון, 45 שיעורים.
הוא קצת מבוגר, צריך להתעדכן.
עמוס מאוד!!0506000988 יצחק סונה חרדי משלנו מביתר עילית....לפי מה שהיה בעבר [לא יודע היום] עברו אצלו סטטיסטית טסטים מהר מאוד ביחס למורים אחרים. גם אני למדתי אצלו מורה מעולה
עכשיו ממש עשיתי אצלו 25 שיעורים ולדעתי הוא מורה מצויןאני למדתי אצל אבי כהן מבית ספר דרכים ואני ממש לא ממליץ עליו,הוא לא יסודי וכל הזמן עצבני.
מספר לך גם מנסיון שליעכשיו ממש עשיתי אצלו 25 שיעורים ולדעתי הוא מורה מצוין
מי זה המורה הבכיר הזה?מספר לך גם מנסיון שלי
וגם של חבר שלא עבר אצלו 5 טסטים ואחר כך הלך לאיזה מורה בכיר
והוא אמר לו שלפי הנהיגה שלו אבי כהן לא לימד אותו כלום..
שהוא התבגר וכו', אני עוד יכול לשמוע, שהוא לא מלמד ולא יסודי, אני לא מקבל.מספר לך גם מנסיון שלי
וגם של חבר שלא עבר אצלו 5 טסטים ואחר כך הלך לאיזה מורה בכיר
והוא אמר לו שלפי הנהיגה שלו אבי כהן לא לימד אותו כלום..
גם על עצמי אני יכול לומר לך שהוא פשוט לא לימדשהוא התבגר וכו', אני עוד יכול לשמוע, שהוא לא מלמד ולא יסודי, אני לא מקבל.
זה מורה שלא נוגע בטלפון כל השיעור ומרוכז בנהיגה של התלמיד.
זה שמורה בכיר אמר, ככה כולם אומרים כשעוברים אליהם, בעיקר כדי שיהיה סיבה טובה למרוח עוד ועוד שיעורים.
rhon.co.il
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים