שלום מה נשמע?
משתמש צעיר
- הוסף לסימניות
מחפשת בדחיפות מורה פרטית למתמטיקה בדידה עדיפות באזור המרכז
אפשר פרטים?בירושלים עוזר לך? (כניסה לעיר)
בכללי אין כל כך הרבה מורות לכך כי אפילו במסלולי הוראת מתמטיקה לא מלמדים את זה (זה רק מי שעשתה תואר במתמטיקה או למדה עצמאית)
(המורה שלנו למתמטיקה למדה את זה איתנו בערך...)
למה אני למדתי את זה במסגרת לימודי התכנות שלי..בירושלים עוזר לך? (כניסה לעיר)
בכללי אין כל כך הרבה מורות לכך כי אפילו במסלולי הוראת מתמטיקה לא מלמדים את זה (זה רק מי שעשתה תואר במתמטיקה או למדה עצמאית)
(המורה שלנו למתמטיקה למדה את זה איתנו בערך...)
גם אני לומדת את זה בתכנותלמה אני למדתי את זה במסגרת לימודי התכנות שלי..
אם מעניין אותך יש לי כל מיני סיכומים שסיכמתי של חומרים בבדידה ותרגילים שעשיתי.
יש לך אפשרות להעלות?עכשיו אין לי את המספר מחר בעז"ה אני אעלה לכאן בל"נד
בדידה של קמאטקבדידה של הסמינר או תואר?
כמה שיעורים נראה לך תצטרכי?אני גם אשמח.. לטלפון למורה
עדיפות באיזור ירושלים
אני צריכה לראות לפי הענייןכמה שיעורים נראה לך תצטרכי?
יש סיכוי שאני אוכלאני צריכה לראות לפי העניין
בערך 2/3
את מורה לזה או שלמדת את זה רק?יש סיכוי שאני אוכל
איך ליצור איתך קשר?
מניסיון?יש לי המלצה למישהי תותחית מירושלים.
ואם את רוצה אפשר גם בזום. יש לך איך ליצור איתי קשר?
0585907923
למדתי את זה בקאמטק, ולפי תקופה באוניברסיטה הפתוחהאת מורה לזה או שלמדת את זה רק?
למדה איתי בתואר ועשתה תוך כדי שיעורים לכל מי שלא הבינהמניסיון?
איך אפשר ליצור קשר?אם את רוצה בירושלים אמא שלי יש לה תואר במתמטיקה והיא מעבירה ממש ברור ומובן
rhon.co.il
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים