מורה שמתפטרת מעצמה

• הוסף לסימניות
אני מורה שמעוניינת להתפטר מעבודתי ולעבור לעבודה אחרת בהוראה שהוצעה לי.
כדי לא לעשות טעויות בתהליך, מה חשוב לדעת לפני שמתפטרים? מה חשוב לזכור לבקש מהמעסיק לפני הפיטורים? ואם הופרשו לי פיצויי פיטורים האם אני זכאית לקבל אותם, ואיך עושים זאת?
אשמח לכל עזרה וטיפ בנושא, ממי שמבין בנושא.
תודה רבה

• הוסף לסימניות
אני מורה שמעוניינת להתפטר מעבודתי ולעבור לעבודה אחרת בהוראה שהוצעה לי.
כדי לא לעשות טעויות בתהליך, מה חשוב לדעת לפני שמתפטרים? מה חשוב לזכור לבקש מהמעסיק לפני הפיטורים? ואם הופרשו לי פיצויי פיטורים האם אני זכאית לקבל אותם, ואיך עושים זאת?
אשמח לכל עזרה וטיפ בנושא, ממי שמבין בנושא.
תודה רבה
יש לציין שהפיצויים שכבר הופרשו בדרך כלל הם שלך בכל מצב
לגבי ההפרש לפיצויים מלאים:
בעיקרון בהתפטרות לא זכאים לקבל פיצויים אלא בהתקיים תנאים מסוימים
רצון לעבור לעבודה אחרת לא מזכה בהשלמת פיצויים
לזכור לממש יתרת הבראה ופדיון ימי חופשה (במדה ויש יתרה לא מנוצלת, בדרך כלל בתחום ההוראה אין ימים כאלו)

בהצלחה

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה