מורות, אני צריכה את עזרתכן

• פותח הנושא TK
  • פורסם בתאריך
  • הוסף לסימניות
כמה הייתן משלמות עבור עיצוב דף לשכפולים? (שירוץ במשך כל השנה)
או כמה מקובל לשלם?
תודה מראש לעוזרים

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י TK;1068343:
כמה הייתן משלמות עבור עיצוב דף לשכפולים? (שירוץ במשך כל השנה)
או כמה מקובל לשלם?
תודה מראש לעוזרים

מצטרפת לשאלה

• הוסף לסימניות
בתור בעלת מאגר אדיר בהיקפו לשכפולים, מבחנים ודפים מכל סוג, אני יכולה לומר שזה לא תמיד משנה לכמה זמן הדף 'ירוץ'. דף שכפול A4 רגיל (מצידי ריק או מלא הקלדה-) = 5 ש"ח. אם מדובר בעיצוב כגון: כוכבים (שמיועדים ללמנציה) או תפילה מעוצבת = 7-10 ש"ח.

דפים מנוקדים תוספת 2 ש"ח + הגהה לשונית.

אני יודעת שמקובל לשלם יותר, אבל לענ"ד מי שזה 'רץ' לה שונה ממי שיושבת על זה שעות. דף עבודה סטנדרטי לוקח בין 7-10 דקות עריכה, אצלי לפחות.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י מילה בסלע;1068727:
בתור בעלת מאגר אדיר בהיקפו לשכפולים, מבחנים ודפים מכל סוג, אני יכולה לומר שזה לא תמיד משנה לכמה זמן הדף 'ירוץ'. דף שכפול A4 רגיל (מצידי ריק או מלא הקלדה-) = 5 ש"ח. אם מדובר בעיצוב כגון: כוכבים (שמיועדים ללמנציה) או תפילה מעוצבת = 7-10 ש"ח.

דפים מנוקדים תוספת 2 ש"ח + הגהה לשונית.

אני יודעת שמקובל לשלם יותר, אבל לענ"ד מי שזה 'רץ' לה שונה ממי שיושבת על זה שעות. דף עבודה סטנדרטי לוקח בין 7-10 דקות עריכה, אצלי לפחות.
מה אני קצת מופתעת מהמחיר 5 ש"ח לעיצוב דף????:eek:
אשמח לשמוע עוד תגובות

• הוסף לסימניות
נראה לי היא מתכוונת לעימוד, לא לעיצוב...

אני לוקחת 100 ש"ח.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י eden7115;1069027:
נראה לי היא מתכוונת לעימוד, לא לעיצוב...

אני לוקחת 100 ש"ח.
ומורות משלמות כזה מחיר עבור כל דף ? בד"כ הן צריכות כמה סוגי דפים

• הוסף לסימניות
הלכתן מן הקצה אל הקצה...
בד"כ אני לא מעצבת למורות פחות מחבילה של 20 שכפולים, אני מבקשת מהם להצטייד מראש בשכפולים שיצטרכו פחות או יותר במשך תקופה ואז אני עושה הערכה ממוצעת. יש שכפולים שדורשים יותר, יש שפחות, אבל בכללי מדובר על שכפולים בעיצוב פשוט ונחמד.
זה יוצא בסביבות 200-300 ש"ח לחבילה של כ20 שכפולים.

• הוסף לסימניות
חוצמיזה זה תלוי, יש מורות שרוצות משהו פשוט-ואני מבינה את זאת שאמרה שהיא תיקח 5-10 ש"ח, אבל למשל מורות של כתה ו' המעונינות לחלק שיכפולים למחברת בת מצווה-או כל שיכפול מקורי אכן תצתרכנה לשלם לפחות 50 ש"ח.

• הוסף לסימניות
סביבות ה10 ש"ח לדף קשר-לעמוד אחד. (+ חיפוש תמונות תואמות במאגר)
עיצובים "כבדים" יותר ועבודות בצבע כגון סמלים, תחפושת לפורים וכד' 30-50 ש"ח

• הוסף לסימניות
תודה רבה עזרתן לי מאוד לקבל כיוון

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י TK;1069030:
ומורות משלמות כזה מחיר עבור כל דף ? בד"כ הן צריכות כמה סוגי דפים
מי שחשוב לה עיצוב מיוחד - משלמת.
בדר"כ באות אלי מורות לעיצובים מיוחדים כמו לדף שכפול לאלבום בת מצווה, לקלסר נושא וכדו'.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י TK;1069013:
מה אני קצת מופתעת מהמחיר 5 ש"ח לעיצוב דף????:eek:
אשמח לשמוע עוד תגובות

מבינה את ההפתעה שאחזה בך...

כן, אצלי אלו המחירים, וזה לא עימוד אלא עיצוב לכל דבר. על פתיחת פוטושופ (למי שהזכירה דפי בת מצוה, או שער לעבודות בספרות וכאלה-) מחיר התחלתי 20 ש"ח.

אל תשכחי שאני לא גרפיקאית, ולגרפיקאיות שמור מקום של כבוד והמחירים בהתאם.

הספ'צ שלי הוא בדפי עבודה נאים לעין, עם טכניקות לתוספת נוחות והבנה, עריכה לשונית והגהה.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י מילה בסלע;1069086:
מבינה את ההפתעה שאחזה בך...

כן, אצלי אלו המחירים, וזה לא עימוד אלא עיצוב לכל דבר. על פתיחת פוטושופ (למי שהזכירה דפי בת מצוה, או שער לעבודות בספרות וכאלה-) מחיר התחלתי 20 ש"ח.

אל תשכחי שאני לא גרפיקאית, ולגרפיקאיות שמור מקום של כבוד והמחירים בהתאם.

הספ'צ שלי הוא בדפי עבודה נאים לעין, עם טכניקות לתוספת נוחות והבנה, עריכה לשונית והגהה.

חבל מאד שאלו המחירים.
את לא חושבת שגם את וגם השוק היו מרוויחים אם היית שומרת על מינימום של כבוד למה שאת עושה?

• הוסף לסימניות
ממליצה דחוף לחפש קליינטים אחרים!

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת