דרוש מידע מורות/ גננות אתם אוהבות שאמהות מתקשרות?

• הוסף לסימניות
כל פעם בתחילת שנה אני מסתבכת...
רוצה כל כך להתקשר לשמוע שהבת שלי בסדר, אוכלת ארוחת בוקר, מסתדרת, משתתפת
לא יודעת איך זה יתקבל...
אתם אוהבות שאמהות מתעניינות? זה גורם להערכה? לדחיה?
מרגישות שזה חפירה מדי, ומה הקטע שלה, או שזה מתקבל בסדר?

• הוסף לסימניות
עוקבת גם.
מענין אותי בעיקר מורות, כי את הגננות אני פוגשת כשבאה לקחת / להחזיר ומחליפה אז כמה מילים.
מורות - מחנכות בגיל היסודי, מתאים להתקשר לשמוע איך הולך או עדיין לא מכירות את הבנות בכלל?
כ35 בנות בכיתה, המורה לא נמצאת יום שלם, מרגישה שאולי זה מוקדם מידי.

• הוסף לסימניות
לא בשעת הלימודים
רוב הגננות והמורות מבקשות שיתקשרו בשעה מסוימת
עוד לא התחילה השנה תתנו להם להכיר את הילדים/ות

• הוסף לסימניות
ומה לגבי רבה לילד בן 4 ?
ממש חשוב לי לשמוע את ההתרשמות ממנו
וממש לא נעים לי להתקשר
גם לבעלי לא הכי נעים..
מה עושים?

• הוסף לסימניות
ומה לגבי רבה לילד בן 4 ?
ממש חשוב לי לשמוע את ההתרשמות ממנו
וממש לא נעים לי להתקשר
גם לבעלי לא הכי נעים..
מה עושים?
עונה כאמא- קיבלתי תחושה נעימה מהרבאים שדיברתי איתם, והיה נשמע שזה מקובל ונורמלי להתקשר.
(רבה במכינה ורבה בכיתה א')

• הוסף לסימניות
שאלה סופר חשובה והתשובה האמיתית שגם אם לפעמים זה טיפונת חופר לנו - עדיין אני ממליצה לעשות את זה!
זה נותן פוקוס על הילד ומראה שיש גב איכפתי ואם בשיחה יש גם מילה חמה ואיך התרשמתי וב"ה חוזר שמח.... אז זה בכלל מעולה.
עכמובן לא מליון שיחות אלא שיחה אחת טובה... בהצלחה

• הוסף לסימניות
קופצת על האשכול...
האם נכון להתקשר למורה וליידע בקשיים של הילדה בתחילת השנה?

• הוסף לסימניות
קופצת על האשכול...
האם נכון להתקשר למורה וליידע בקשיים של הילדה בתחילת השנה?
אני רשמתי בפתק משוב של הדף קשר: XX מתקשה בYY נשמח להתחשבות בנושא
ההערכה שלי שהמורה אמורה להתעדכן מההנהלה בקשיים ספציפיים-אז ליתר בטחון רשמתי גם

• הוסף לסימניות
נשמע שאתם יותר מדי בלחץ
זה חלק מהעבודה שלהם.
יש בה יתרונות ויש חסרונות.

לא צריך לחפור, חייבים להתקשר למורים ולמחנכים, לשאול אם מתאים להם עכשיו? ואם לא אז מתי וזהו

• הוסף לסימניות
שאלה סופר חשובה והתשובה האמיתית שגם אם לפעמים זה טיפונת חופר לנו - עדיין אני ממליצה לעשות את זה!
זה נותן פוקוס על הילד ומראה שיש גב איכפתי ואם בשיחה יש גם מילה חמה ואיך התרשמתי וב"ה חוזר שמח.... אז זה בכלל מעולה.
עכמובן לא מליון שיחות אלא שיחה אחת טובה... בהצלחה
כל מילה!

• הוסף לסימניות
ממליצה לשלוח או למסור ביד מתת סמלי: שוקולד או דבשיה עם ברכת שנה טובה
לאחר כמה ימים להתקשר...

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה