דרוש מידע מורות חינוך עצמאי- מה אתן יודעות על שעות מענק?

• הוסף לסימניות
הגשתי בקשה לשעות מענק. ממקום הלימודים אמרו לי שכל המקומות אישרו מלבד החינוך עצמאי. התקשרתי לחינוך עצמאי כמה וכמה פעמים.. וכשכבר ענו קיבלתי תשובה אטומה שזה יקח כמה חודשים ולא מענין אותם ששנת הלימודים מתחילה בשבוע הבא, הם לא מתחייבים לי על כלום ואחריות שלי אם אני מתחילה על סמך זה את הלימודים. מה עושים? לבנות על זה? יש עם מי לדבר?

• הוסף לסימניות
לא הבנתי, קיבלת אישור ממשרד החינוך על שעות מענק?
אם כן, אז חינוך העצמאי חייבים לשלם לך את זה, אין כאן שאלה בכלל.

• הוסף לסימניות
אני צריכה לבדוק את זה מול משרד החינוך? אבל חינוך עצמאי צריכים לאשר את זה

• הוסף לסימניות
את צריכה לבדוק בפורטל עובדי הוראה - לימודים אקדמיים - מענקים
אם קיבלת אישור, ואמור להיות שם גם מכתב שמאשר את המענק, את המכתב הזה את אמורה לשלוח לחינוך העצמאי
והם בטוח ישלמו, יתכן שלא מיד, בכל מקרה, הם ישלמו רטרו מתחילת השנה.

• הוסף לסימניות
תקבלי בסוף שנה רטרו על הכל
סופשנה הכוונה לאוגוסט (ככה היה לי שנתיים אחרונות)

• הוסף לסימניות
לא אישרו לי במשרד החינוך. מה יכולה להיות הסיבה?

• הוסף לסימניות
יש לך תקן?
יש לך כבר תואר?

תשאלי כנ"ל
הם יודעים את התשובות

• הוסף לסימניות
יש לי תקן ואין לי תואר
לאיזה מספר צריך להתקשר?

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה