מורות יקרות: איזה הצגה(באנגלית) מתאימה לבנות כיתה ד-ה-ו?

• הוסף לסימניות
הציעו לי כמה:
מבצע אור לנרות
ציר חמד
אור במגדל האפור
אשמח אם יש לכן הצעות נוספות וכן תפרטו לי את העלילה/מה יותר מתאים
תודה רבה!

• הוסף לסימניות
הם די סגנון לא ישראלי מבחינת הלבוש של הבנות שם.
לבית ספר בי"ע רגיל לא הייתי מביאה.
לאיזה סגנון בנות את מחפשת?

אור במגדל האפור
זה העלילה הידועה של 'ניצוץ פמוטי הכסף'. חמוד. מתאים לגיל.
יש להם גם סרט the heart that sings. ממש נחמד. מתלבטת אם מתאים לד'-ה'. לו' בטוח מתאים.

• הוסף לסימניות
זה לא סרט אחד אלא הרבה. זה מופעים שנתיים.
אני מראה את זה לדוברות כיתות ז/ח ולפעמים גם הן קצת צתקשות לעקוב.
זה ברמה מאוד גבוהה מבחינה ביצועית ובד"כ מבצעים קלאסיקות אז משלבים שפה מאוד גבוהה.

• הוסף לסימניות
סרטים לא באמת עוזרים,
כי אם זה עם תרגום (האור במגדול האפור, הלב ששר)- אז מה יצא פה?
ואם זה בלי תרגום אז התלמידות די מתקשות...
לא כ"כ מסכימה.
גם עם תרגום הן נחשפות למבנה המשפט והן שומעות את השימוש בשפה.
ובלי תרגום חייבים למצוא משהו תואם רמה.
נוכחתי פעם כשמורה אחרת הראתה לתלמידות וכל הזמן רק סיפרה להן מה קורה. זה קצת מאבד את האפקט אבל להראות משהו תואם רמה כהעשרה או בזמן מת (ערב פסח שהלמידה גם ככה לא אי אי אי...) זה נחמד ומועיל לטעמי.
ובלי קשר אני חושבת שיש ענין לעשות לבנות כמה שיותר מגוון ונחמד.

• הוסף לסימניות
סתם בכללי,
לי היתה מורה שלימדה אותנו קודם כל את כל השירים של ההצגה (ברוב ההצגות בסגנון הזה יש ממש הרבה שירים) ורק אחרי שחרשנו וידענו ממש בעל פה הכל - אז היא הראתה לנו את הסרט. זה היה באמת כיף (וגם תועלתי... עד היום אני זוכרת ממש בעלפה כמעט הכל)

ממש ממליצה על העניין.

• הוסף לסימניות
מה הרמה של הבנות?
את מתכוונת ליסודי?
לא ממש נראה לי מתאים.
ציר חמד- ממש לא לרמה של יסודי והאחרים - אם הן לא דוברות הן יבינו.

• הוסף לסימניות
מכירה?
למה לא מתאים?
כן מכירה.

מה הם ילמדו מזה?
איך הם יבינו?
האם הן יודעות חצי מהאוצר מילים שיש שם?
הן לא יכולות להנות מהשירים כי הן לא מבינות אותם, לא מהדו-שיחים וכו'
מבחינת לימוד אנגלית זה כמו להביא פנטומימה, רק תוסיפי את התסכול של לראות סרט ולא להבין מילה.
בעיני, דבר כזה לא מקדם אלא מתסכל ומייאש כי האנגלית שם ברמה הרבה יותר ממה שנדרש מהן להבין.

• הוסף לסימניות
יכולה לכתוב לי את העלילה?
אני רוצה להיות בטוחה שהבנתי אותה

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה