מצטרפת להמלצה!!!!!!!אני למדתי אצל מורה פ-ג-ז-! בשם חביב, הוא היה עד לפני חצי שנה מורה של אלי דהן והיום הוא עצמאי.
מלמד בשיטה מאוד טובה שלב אחר שלב, יודע מתי לצעוק ומתי להיות רגוע, וגם כשהוא צועק זה עם חיוך ובנעימות,
מתאים גם לנשים!!
באמת מורה מאוד 'חביב' ורגוע, אחלה מורה שבעולם!!
עברתי אליו ממורה אחר שהתחלתי אצלו והוא צעק עלי כל הזמן ולא הסתדרתי איתו.
0524240715
מישהו יודע כמה זמן לוקח אצלו לעשות רישיון ? כמה שיעורים הוא מוכן לעשות בשבוע ?מניסיון אישי ממליץ מאוד על אשי, הוא מורה שגר בביתר ומגיע כל יום לבית שמש, ממוצע עוברים אצלו 4 מתוך 5 תלמידים טסט ראשון (לטענתו, אני עברתי בראשון), לא נוגע בפלאפון באמצע השיעור. לא מלמד נשים.
אשי - 0528918875
לי הוא עשה בממוצע 4 שיעורים בשבוע הוי אומר 2 כפולים, הוא נראה לי מתחייב ל2/3 בשבועמישהו יודע כמה זמן לוקח אצלו לעשות רישיון ? כמה שיעורים הוא מוכן לעשות בשבוע ?
לי הוא אמר מראש ונתן לי רק שיעור כפול בשבוע הוא נחמד זורם אף לא צועק רק מעיר בעדינות שצריך לי אישית הוא נתן לי כל פעם חלק מהשיעור את הנסיעה הבין עירונית מביתר לבי"ש בשעה 06:45 בבוקר בשיעור ה30 כבר הייתי בטסט כל שיעור הוא אומר לך מה הולכים ללמוד בשיעור הבא בלי סתם מריחות (מספיק ההספדיםיש לעוד מישהו המלצות על אשי נדלר
הבעיה שהוא מפוצץ ואין לו מקום .אשי נדלר מדהים! היחיד שיש לו שיטת למידה מסודרת! מורים אחרים אומרים לך לנסוע וזהו, אשי עושה סדרת שיעורים עם הסברים, דוגמאות והכל בשמחה ובלי צעקות. לכו עליו!
כמובן את זה כל אחד מבין אבל תכל'ס יש עוד מורים טובים חבל לי לחכות.באסה. נסה לקבוע חודש קדימה.
אגב, זה רק מוכיח עד כמה הוא טוב...
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים