התייעצות מורי נהיגה מומלצים בבית שמש- עם זמינות

• הוסף לסימניות
אשמח לשמוע על המלצות למורי נהיגה טובים בבית שמש (לנשים)
שנותנים ביטחון על הכביש, לא מורחים את הזמן
ושיש להם זמינות ולא תפוסים מידיי
תודה
ונראה לי צריך אוטומט אז מורה שמלמד על אוטומט

• הוסף לסימניות
חבל מאוד ללמוד בבית שמש
נורא קשה ולא ידידותי
שווה לטרוח מעט ולנסוע למודיעין

• הוסף לסימניות
אשמח לשמוע על המלצות למורי נהיגה טובים בבית שמש (לנשים)
שנותנים ביטחון על הכביש, לא מורחים את הזמן
ושיש להם זמינות ולא תפוסים מידיי
תודה
ונראה לי צריך אוטומט אז מורה שמלמד על אוטומט
דווקא גבר?
אני התחלתי אצל אשה די מיידי

• הוסף לסימניות
הייתי מעדיפה אישה אבל לנשים צריך לחכות חצי שנה ברשימת המתנה
ואין לי אפשרות לצאת מהעיר
מצאתי מישהו תותח ברמלה ואני רואה שאני לא מצליחה להגיע לשם

• הוסף לסימניות
הייתי מעדיפה אישה אבל לנשים צריך לחכות חצי שנה ברשימת המתנה
ואין לי אפשרות לצאת מהעיר
מצאתי מישהו תותח ברמלה ואני רואה שאני לא מצליחה להגיע לשם
אני חיכיתי לאשה שבוע
יש שתי מורות שאין להם רשימת המתנה:
אילת: צריך להתקשר כל יום חמישי אחרי 2.40 והיא מעדכנת אם התפנה לשבוע הבא
שמרית: מעדכנת בוואצפ מתי שמתפנה לה,במידה ואין לך גישה פשוט להתקשר פעם בשבוע/שבועיים ולברר אם התפנה
בהצלחה

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה