קורונה מורי נהיגה- מתי נפגש איתכם שוב?? וטסטים- יש על מה לדבר?

• הוסף לסימניות
עוקבת ג"כ..

• הוסף לסימניות
שאלתי את המורה שלי היא אמרה שמקווה שבקרוב היא חוזרת ללמד
אני סיימתי ללמוד קבעתי תור לטסט וביטלו לי
ממש באסה כבר חודשיים אני לא על ההגה שכחתי איך נוהגים.....

• הוסף לסימניות
המורה אמר לי שמקווה שבסוף שבוע זה כבר ישתחרר כך לפי עדכונים שהוא מקבל בקבוצות מורי נהיגה

• הוסף לסימניות
הימור שלי, מחירי שיעורי הנהיגה יעלו,
זאת עקב הביקוש שמצטבר במספר חודשים שהם לא פעילים.

• הוסף לסימניות
‏שר התחבורה בצלאל סמוטריץ "הנחתי את אנשי אגף הרישוי במשרד התחבורה לאשר החזרה של לימודי הנהיגה והמבחנים המעשיים תחת הנחיות הגיינה קפדניות החל ממחר. מדובר על 4100 משקי בית של מורי נהיגה שמתפרנסים מזה ועשרות אלפי תלמידים באמצע הלימודים"

• הוסף לסימניות
  • הוסף לסימניות
אני הבנתי מהמורה שלי שרק עוד שבועיים יתחילו הטסטים

• הוסף לסימניות
זה נמצא אצל היועץ המשפטי
סמורטיץ' הציע מתווה
אבל היו התנגדויות (של מורים ושל נותני שירות אחרים)

• הוסף לסימניות
שיעורים
תלמיד אחד ברכב
מדידת חום לפני שיעור
מסיכה וכפפות
תחנת העלאה והורדה מרכזית בעיר ולא הורדה בפתח הבית..

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה