שלא מלמדת בפתח תקווה (הבנתי שממש קשה לעבור שם) אשמח למידע.
ס סוס כסוף משתמש רשום 12/11/24 הוסף לסימניות #1 שלא מלמדת בפתח תקווה (הבנתי שממש קשה לעבור שם) אשמח למידע.
ה הנחש משתמש פעיל 13/11/24 הוסף לסימניות #2 יש לי מורה שמלמד מאד טוב והוא באלעד והטסט באריאל אם אין לכם בעיה עם גבר שהוא דתי מזרחי מאד מכבד אני יכתוב מספר
יש לי מורה שמלמד מאד טוב והוא באלעד והטסט באריאל אם אין לכם בעיה עם גבר שהוא דתי מזרחי מאד מכבד אני יכתוב מספר
ס סוס כסוף משתמש רשום 13/11/24 הוסף לסימניות #3 נכתב ע"י הנחש: יש לי מורה שמלמד מאד טוב והוא באלעד והטסט באריאל אם אין לכם בעיה עם גבר שהוא דתי מזרחי מאד מכבד אני יכתוב מספר לחצ/י כדי להרחיב... תודה על המענה מעדיפה מורה אישה יש למישהו?
נכתב ע"י הנחש: יש לי מורה שמלמד מאד טוב והוא באלעד והטסט באריאל אם אין לכם בעיה עם גבר שהוא דתי מזרחי מאד מכבד אני יכתוב מספר לחצ/י כדי להרחיב... תודה על המענה מעדיפה מורה אישה יש למישהו?
ס סוס כסוף משתמש רשום 24/11/24 הוסף לסימניות #4 טוב אני מבינה שזו בקשה מוגזמת אז האם יש המלצה כללית על מורה נעימה וזמינה שאוספת מאלעד? הכי חשוב ללא רשימת המתנה של חצי שנה אשמח לשמות ומספרים תודה!
טוב אני מבינה שזו בקשה מוגזמת אז האם יש המלצה כללית על מורה נעימה וזמינה שאוספת מאלעד? הכי חשוב ללא רשימת המתנה של חצי שנה אשמח לשמות ומספרים תודה!
פרוגבוט תוכן שיווקי 4 מתנות?? המבצע שהותיר אותי בשוק דיל מטורף לחג: רוכשים מקרר 4 דלתות, ופשוט בוחרים 4 מתנות שוות במיוחד ממגוון עצום. מהמוצרים המשתתפים במבצע לחצו כאן לפרטים מלאים> וגלו במה מדובר ← פרסומת
4 מתנות?? המבצע שהותיר אותי בשוק דיל מטורף לחג: רוכשים מקרר 4 דלתות, ופשוט בוחרים 4 מתנות שוות במיוחד ממגוון עצום. מהמוצרים המשתתפים במבצע לחצו כאן לפרטים מלאים> וגלו במה מדובר ← פרסומת