נערה יהודיה
משתמש מקצוען
- הוסף לסימניות
שלחתי
אשמח למספר של רויטל דבוש -EFRATPOP שטרודל גימייל נקודה קום
אשמח למספר של רויטל דבוש -EFRATPOP שטרודל גימייל נקודה קום
תכתבי כתובת מייל ואשלח לךאין לי אפשרות לפנות באישי
איך אני יכולה ליצור איתך קשר?
שלחתיתכתבי כתו
תכתבי כתובת מייל ואשלח לך
שווה לחכותרחלי זילברמן
דיסמלי בודהנה
0536222729
מצוינת!!!
יש עוד שמכירות אותה?רינה אליאס
מקסימה!!!
0522504520
תוכלי לכתוב לי באישי מה יש לך להוסיף?דיס
הערה
אולי השתפרה מאז.
שווה לחכות לתפוסות ולא לבזבז בינתיים כסף ועצבים
פתח תקווה - אלעד - ראש העיןיש עוד שמכירות אותה?
עובדת בבני ברק?
אני גם הייתי אצלה ואני מאוד ממליצה עליה היא לא אחת שמורחת אותך היא הקדימה לי את הטסטים כדי שנסיים מהר היא סבלנית מפרגנת ומרימה את הביטחון למי שהוא קצת מעורער...מושלמתרויטל דבוש - הגעתי אליה אחרי המלצות,
צריך להירשם אצלה ברשימת המתנה
מצטרפת לנ"לדיס
הערה
אולי השתפרה מאז.
שווה לחכות לתפוסות ולא לבזבז בינתיים כסף ועצבים
מצטרפת להמלצה החמה!שרה הורביץ בפתח תקווה
0524422470
עמוסה בדרך כלל אבל תמיד אפשר לנסות....
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים