נטלי מקבלת רק בפתח תקוה, אזור הקניוןיש המלצות או הערות על פנינה היימן או נטלי זילברג??
יש לי חברה שלמדה אצלה ומאד מאד המליצה עליה, אמרה שהיא טיקטקה ענייניםאין לי בעיה להגיע לפתח תקווה,
אני רוצה רק לדעת איך היא?
מקצועית? אדיבה? משהי למדה אצלה??
נטלי או פנינה? כי למדתי אצל נטלי ויש לי עליה מידעאין לי בעיה להגיע לפתח תקווה,
אני רוצה רק לדעת איך היא?
מקצועית? אדיבה? משהי למדה אצלה??
מעדיפה בפרטינטלי , איך היא?
היי אני למדתי אצל רויטל דבוש היא תותחית ומושלמת! נעימה סבלנית ונותנת ביטחון זה המס' שלה 0504795123היי
אני חייבת בדחיפות המלצות על פנינה היימן ועל רויטל דבוש - מבנות שלמדו אצלן - דחוף דחוף
תודה רבה
ממליצה גם ,ובחום! (אולי נפגשנו בין השיעורים כבר?אני ממליצה בחום על נטלי זילברג
אני עכשיו סיימתי אצלה ונוהגת מצוין ללא פחד
מורה מדהימה, מסבירה לך הכל תיאורטית לפני כן כדי שאח"כ בפועל תעשי זאת נכון יותר
היא גם אוהבת שמתקתקים, לומדים, נבחנים, עוברים
ועושה הכל כדי שתעברי טסט ראשון
אגב, אני לימדתי את בעלי כמה דברים שעד היום מסתבך איך לעשות בקלי קלות לפי ההסבר שלה
מי שרוצה לשמוע עוד אפשרי באישי
אשמח לדעת כמה שיעורים עשית לפני טסט??ממליצה גם ,ובחום! (אולי נפגשנו בין השיעורים כבר?) סיימתי ב7/2023
והיא וואוו
גם עד היום אני שמה לב כשאני נוסעת עם אנשים אחרים את ההבדלים בלימוד , היא מלמדת יסודי והגיוני מאוד.
אישה טובה ואכפתית.
אם הבנתי נכון ואת מדברת על נטלי זילברג אז אני עשיתי סביבות 40 לפני טסט ראשון (וגם אז אני הכרחתי אותה לתת לי, עברתי בחמישי)אשמח לדעת כמה שיעורים עשית לפני טסט??
לא מרחה אותך קודם?
מעדיפה בפרטי
לאלא מרחה בכלל.אשמח לדעת כמה שיעורים עשית לפני טסט??
לא מרחה אותך קודם?
איך היא? אשמח למידע אמין!מעדיפה בפרטי
מימצאתי מורת נהיגה ואני לא מתחרטת עליה,
אישה מיוחדת ברמות!!!!!!!!
אני נהנת אצלה ברוך השם
rhon.co.il
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים