מורת נהיגה מורת נהיגה בבני ברק

• הוסף לסימניות
  • הוסף לסימניות
היא עובדת גם בבוקר מוקדם?-------------------- מתחילה ב 8.40 שעור ראשון
יש לה סבלנות?-------------מאד. לא קשה או מפחידה כמו הרבה מורות. סבלנית ותכליתית ביחד.
אפשר לעשות אצלה מינימום שיעורים ולגשת לטסט?----- אפשר בהחלט אבל מה זה יעזור? ואם לא תהיי מוכנה?
היא דורשת רק מזומן וכל שיעור?--- לא. אפשר לשלם פעם בכמה שיעורים.
תודה רבה!

• הוסף לסימניות
@יהודית ק יש מצב שאת יכולה לחפש לי את המספר של מרים הזאתי?
למדתי אצלה פעם והתופס הירוק שלי נשאר אצלה עכשיו אני צריכה אותו...
אם למישהי יש זה יכול ממש לעזור לי

• הוסף לסימניות
לא, מישהי שכל הזמן הייתה מפרסמת בעיתונים בבני ברק נראה לי בקול העיר

• הוסף לסימניות
@יהודית ק יש מצב שאת יכולה לחפש לי את המספר של מרים הזאתי?
למדתי אצלה פעם והתופס הירוק שלי נשאר אצלה עכשיו אני צריכה אותו...
אם למישהי יש זה יכול ממש לעזור לי
היא מפרסמת כמעט כל שבוע ב"כח הפרסום", ואני מבינה שהבנת את כל מה שאחרות הבינו.

• הוסף לסימניות
רחלי זילברמן
מורה ממש טובה
צריך רק לבדוק זמינות כי אני יודעת שהיא מאוד עמוסה

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

אשכולות דומים

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה