רכבים מורת נהיגה במודיעין

• הוסף לסימניות
הי, מחפשת מורת נהיגה טובה במודיעין.
חשוב לי שתהיה עם סבלנות רבה, וכשמעירה, מעירה בענייניות ולא מורחת שיעורים.
למי שיש המלצות, אשמח שתכתבו לי בפרטי rina4109899@

נערך לאחרונה ב:
  • הוסף לסימניות
אני למדתי אצל חברה שלה סיון מלול, סיימתי לפני חודש ורק מילים טובות יש לי עליה, ואין לי אצלה שום מניות... 0527211653

• הוסף לסימניות
אני למדתי אצל חברה שלה סיון מלול, סיימתי לפני חודש ורק מילים טובות יש לי עליה, ואין לי אצלה שום מניות... 0527211653
המליצו לי מאוד על סיון אבל היא היתה מלאה והמליצה לי בחום מאוד על רויטל.
שמעת על מישהי שלמדה אצל רויטל?

• הוסף לסימניות
בהצלחה!
שמעת על בנות שלמדו אצל רויטל? כי אני לא שמעתי אף אחת שלמדה אצלה, רק קבילתי המלצות חמות מסיון.

• הוסף לסימניות
בהצלחה!
שמעת על בנות שלמדו אצל רויטל? כי אני לא שמעתי אף אחת שלמדה אצלה, רק קבילתי המלצות חמות מסיון.
תודה
שמעתי מחברה שלי שחברה שלה עשתה שם ןממש נהנתה...
קצת רחוק אבל בעלי גם דיבר איתה וזה היה נשמע לו טוב...

• הוסף לסימניות
חברה שלי למדה אצל חנה ברהום היתה ממש מרוצה אני למדתי אצל מורה גבר אם מעניין אותך אפרט.

• הוסף לסימניות
אני ממליצה על סיון מלול. אין כמוה! אישיות, סבלנית רגועה נותנת תחושת ביטחון יודעת לקדם אותך למטרה! לא צועקת עליך ולא מורחת.. צריך קצת לחכות אצלה אבל לדעתי שווה.

• הוסף לסימניות
המספר של סיוון
0527211653
אני רותי ק.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

אשכולות דומים

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה