יש לי חברה שהיא ובעלה לומדים אצל מורה בירושלים שמאוד מאוד מרוצים ממנו!!שלום לכולם!
אשמח לקבל מידע על מורה טובה שמתקתקת שיעורים
ולא מורחת ועושה הרבה שיעורים בשביל המשכורת שלה...
משהי למדה אצל אחת בשם פנינה כהן?
אשמח לקבל אינפורמציה
מנסיון אישי
תודה
מורה-גבריש לי חברה שהיא ובעלה לומדים אצל מורה בירושלים שמאוד מאוד מרוצים ממנו!!
איריס זמינה רק עוד 3 חודשים יש למישהי/מישהו מורה אחרת מומלצת?
לא רוצה להגיד לך מה לעשות מבחינה אישית/הלכתית, אבל אם את לוקחת אישה תבדקו אותה במיליון עיניים שהיא מלמדת טוב ולא מורחת, כי משום מה אין הרבה מורות נהיגה טובות...מעונינת דווקא באישה
אני אישית חושבת אחרת,לא רוצה להגיד לך מה לעשות מבחינה אישית/הלכתית, אבל אם את לוקחת אישה תבדקו אותה במיליון עיניים שהיא מלמדת טוב ולא מורחת, כי משום מה אין הרבה מורות נהיגה טובות...
אני אמרתי את זה מניסיון אישי וכואב (הרבה הרבה תסכול וכסף ומכירה עוד הרבה כמוני), אבל מה שמתאים לך ואת יכולה לנסות לשאול את בעלך/הרב שלך... (לפעמים האופציה היא לבוא עם בעלך לשיעור וישב מאחורה...)אני אישית חושבת אחרת,
למורות מחכים בתור 3 חודשים והן יודעות שברגע שתלמידה מסיימת מייד נכנסת חדשה,
אז מה העניין שלהן סתם למרוח?
אשמח לדעת אם קיבלת איזה מידע על פנינה כהןשלום לכולם!
אשמח לקבל מידע על מורה טובה שמתקתקת שיעורים
ולא מורחת ועושה הרבה שיעורים בשביל המשכורת שלה...
משהי למדה אצל אחת בשם פנינה כהן?
אשמח לקבל אינפורמציה
מנסיון אישי
תודה
אחותי למדה אצלה ולא ממליצה!אשמח לדעת אם קיבלת איזה מידע על פנינה כהן
תודה
ואי את יכולה להביא לי טלפון או מייל של אחותך? אני ממש יודה לך!אחותי למדה אצלה ולא ממליצה
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים