דרוש מידע מורת נהיגה ללמידה בבית שמש

• הוסף לסימניות
למדת אצלה?
היא יודעת ללמד?
מורחת?
גיסתי למדה. לדבריה, הכל לוקח יותר זמן גם בגלל החוסר נסיון. אך היחסי אנוש שלה מצוינים.
אני לא יודעת כמה שיעורים היא למדה, ובאיזה טסט עברה. וגם לא שואלת :)

• הוסף לסימניות
גיסתי למדה. לדבריה, הכל לוקח יותר זמן גם בגלל החוסר נסיון. אך היחסי אנוש שלה מצוינים.
אני לא יודעת כמה שיעורים היא למדה, ובאיזה טסט עברה. וגם לא שואלת :)

יש לך את המספר של איילת?

• הוסף לסימניות
  • הוסף לסימניות
כן.
היא מורה דרך הבית ספר של אייל קורן?
כן
מורה מעולה
סבלנית וסופר נחמדה
תפוסה לשנה הקרובה
אילת אברג'ל היא דרך אייל קורן אא"לט
ואני מדברת על דפנה לא אורנה ,את בטוחה שהיא תפוסה לשנה הקרובה?כי היא די חדשה
יש לך בכ"א טלפון שלה?
תודה

• הוסף לסימניות
זה המספר שלה דפנה
0544262617
ויש עוד מורה בשם לאה אני אחפש לך את המספר שלה

• הוסף לסימניות
זה המספר שלה דפנה
0544262617
ויש עוד מורה בשם לאה אני אחפש לך את המספר שלה
עכשיו התקשרתי(נשמעת אמריקאית)
היא טוענת שהיא ממש מלאה לנסות אולי אחרי החגים ובמקביל אצל מורים אחרים..
המצב ממש קשה...
מי שנהיית מורה בבית שמש מסודרת לשנים הקרובות

• הוסף לסימניות
מורת נהיגה לאה 052767614

אני מחכה כבר המון זמן
חושבת כבר להתייאש.......

• הוסף לסימניות
למדתי אצל אסנת - מורה מעולה
עברתי טסט שני
אבל חיכיתי יותר מחצי שנה עד שהתחלתי (היתה קורונה שיצרה פקק ענק בשיעורים)

• הוסף לסימניות
יש גם את איילת אנגל שהיא יחסית פנויה ומאד טובה

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

אשכולות דומים

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה