מורת נהיגה מורת נהיגה - מודיעין עילית

• הוסף לסימניות
חנה ברהום.
אלופה.
מכל הבחינות
לא תמצאי טובה ממנה. מניסון ומברורים רבים שערכתי

• הוסף לסימניות
מספרים יש?

• הוסף לסימניות
יש כזה דבר לימוד נהיגה במודיעין עילית? או שמדובר במודיעין?

• הוסף לסימניות
לא מלמדים במודיעין עילית בכלל.
רק באים לאיסוף או פיזור (במקרים חריגים כמו 6:00 בבוקר וכו')

• הוסף לסימניות
יש כזה דבר לימוד נהיגה במודיעין עילית? או שמדובר במודיעין?
הטסטים מתקיימים במודיעין,
כך שגם אם יש מורה שמוכנה לבוא למודיעין עילית לאסוף, זה לא כדאי לך כי את מפסידה את הזמן של תרגול באיזור הטסטים.
אוספות בכניסה למודיעין - קרוב לצומת שילת

• הוסף לסימניות
הטסטים מתקיימים במודיעין,
כך שגם אם יש מורה שמוכנה לבוא למודיעין עילית לאסוף, זה לא כדאי לך כי את מפסידה את הזמן של תרגול באיזור הטסטים.
אוספות בכניסה למודיעין - קרוב לצומת שילת
קודם כל מפסיד, כי אני גבר, שנית, אני אחרי הרישיון, סתם עניין אותי לשם האינטלגנציה...
ולעצם העניין את לגמרי צודקת, חבל להפסיד זמן שיעור על הנסיעה (בפקקים) ממודיעין עילית למודיעין

• הוסף לסימניות
אני ממליץ ממש על נחום לוי הוא אלוף אלוף
כל דקה אצלו זה נצח!!!!

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

אשכולות דומים

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה