מורת נהיגה מורת נהיגה- מודיעין

• הוסף לסימניות
אסתי בר און מומלצת מאדד!! מגיעות אליה הרבה שלא מצליחות לעבור טסטים אצל מורות אחרות ותוך כמה שיעורים עוברות אצלה. תותחית!! יותר יקרה אבל בד"כ צריך הרבה פחות שיעורים...
אני יודעת על מישהי שהתחילה אצלה לפני כמה שבועות, אולי היא בכל זאת מקבלת?

• הוסף לסימניות
אסתי בר און מומלצת מאדד!! מגיעות אליה הרבה שלא מצליחות לעבור טסטים אצל מורות אחרות ותוך כמה שיעורים עוברות אצלה. תותחית!! יותר יקרה אבל בד"כ צריך הרבה פחות שיעורים...
אני יודעת על מישהי שהתחילה אצלה לפני כמה שבועות, אולי היא בכל זאת מקבלת?
יש לך טלפון שלה?

• הוסף לסימניות
גם אני למדתי אצל מיכל חזן ממליצה עליה בחום !!! עברתי אצלה טסט ראשון ועוד הרבה אני יודעת שעברו אצלה טסט ראשון..

• הוסף לסימניות
דברתי עכשיו עם מיכל, היא לא מקבלת ואפילו לא מכניסה כרגע לרשימת המתנה.
אני מחפשת המלצות וטלפונים של יתר המורות

• הוסף לסימניות
ממליצה ,למי שלא אכפת גבר
איציק סלטי
מורה מומחה ,עדין ,מבין את האוכלוסיה החרדית
לוקח מחיר יחסית ממש סביר 160 שח
בעוד יש מורות שלוקוחות 190...
עברתי אצלו ברוך ד טסט ראשון
מודיעין.

• הוסף לסימניות
הקפצה

מישהו יודע מה ממוצע השיעורים בערך אצל מיכל חזן?
חשוב לי מאוד

• הוסף לסימניות
מי יודעת מישהי שלומדת/למדה היום אצל מיכל חזן ממודיעין, אשמח לנייד שלה , יעזור לי. רוצה לבדוק משהו.
תודה רבה

• הוסף לסימניות
מי יודעת מישהי שלומדת/למדה היום אצל מיכל חזן ממודיעין, אשמח לנייד שלה , יעזור לי. רוצה לבדוק משהו.
תודה רבה
דווקא היום?
מכירה מישהי שהיה לה שיעור אתמול
זה יכול לעזור?

• הוסף לסימניות
אשמח לקבל מספר טלפון של אחת שלומדת עכשיו/למדה אצל מיכל חזן
תודה רבה מאד

• הוסף לסימניות
יעזור בטח
מתכוונת שלומדת עכשיו. לא קריטי שיעור היום. ממש יעזור לי.
תודה רבה

• הוסף לסימניות
זה המספר שלה. אני רוצה של מישהי שלומדת אצלה היום.

• הוסף לסימניות
<לא ניתן לפרסם מיילים באופן פומבי>

• הוסף לסימניות
<לא ניתן לפרסם מיילים באופן פומבי>

• הוסף לסימניות
אגב, מישהי פה אולי יודעת כמה שיעורים היא עושה עד לטסט?

• הוסף לסימניות
יש עוד אחת, מסתמא הרבה מכירות - אילת לוין
גם במודיעין, מנהלת מקצועית של בית ספר. אלופה וטובה, ונורא נוחה.
המתנה - יכול לקחת זמן, צריך לשאול אותה.
אבל היא שווה את זה.
שיעור קבוע כפול פעם בשבוע, בשעה וביום קבועים.
אני אצלה, ומכירה עוד כמה שהיו אצלה, היא ממש טובה.
זה המספר: 0522407858

• הוסף לסימניות
למדתי אצל אחת המורות ממודיעין אבל לא כ"כ ממליצה

כן ממליצה על ליאורה , גיסתי היתה אצלה ונהנתה מאדדד

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה