מאמין בניסים
משתמש מקצוען
- הוסף לסימניות
זה לא היה חכם בכל ציר זמן ב 20 שנה האחרונות וכנראה גם ב 200 הבאותכי לתת עכשיו הימור של 30% על ת"א, זה לא בטוח הכי חכם.
אולי כן, אולי לא.
יותר קטע אקטיבי כזה... (או אמוני)
זה לא היה חכם בכל ציר זמן ב 20 שנה האחרונות וכנראה גם ב 200 הבאותכי לתת עכשיו הימור של 30% על ת"א, זה לא בטוח הכי חכם.
אולי כן, אולי לא.
יותר קטע אקטיבי כזה... (או אמוני)
חסכון לכל ילד מור הלכההמסלול בפיקוח הרב אריה דביר
הרב דבירכיום בהכשר בדץ או הרב דביר?
רב של סנהדריה תלמיד הרב אלישיב.מי זה הרב דביר?
המכון בראשותו נקרא כלכלה על פי ההלכההרב דביר
רב של סנהדריה תלמיד הרב אלישיב.
זה כמובן לפני שהיה קופה שיש בה מסלול מחקה מדד סנופיבסיכום שנת 2024 בחסכון לכל ילד מור מנצחת 20.27%
לא בונים אסטרטגיה על נתוני עבר, ובפרט לא על שנה אחת..@השקעות R הון @ה. שלמה @מקצועי בלבד
האם לאור הנתונים של 2024 כדאי לעבור מאינפניטי הלכה למור הלכה?
(מבלי להיכנס לשאלת כשרות)
לא.@השקעות R הון @ה. שלמה @מקצועי בלבד
האם לאור הנתונים של 2024 כדאי לעבור מאינפניטי הלכה למור הלכה?
איך אפשר לדעת אם יש שינוי במסלול?עין פקוחה.
הראל - 75% מניות.@השקעות R הון
חיפשתי באתר שלך, ולא מצאתי,
אני רוצה לדעת מדויק מה המדיניות של המחקה מדד של הראל, ומה של מור.
חשיפה למניות 94% (מתוכם 70% מדד עולמי ו30% מדד ת"א 125)
תזמון, תזמון, תזמון.(לדעתי השוק בארה"ב רווי עכשיו, אולי בהמשך אני כן יעביר למחקה סנופי)
תודה על התיוג
מדדי מניות?@השקעות R הון
חיפשתי באתר שלך, ולא מצאתי,
אני רוצה לדעת מדויק מה המדיניות של המחקה מדד של הראל, ומה של מור. (לדעתי השוק בארה"ב רווי עכשיו, אולי בהמשך אני כן יעביר למחקה סנופי)
@מקצועי בלבד @ה. שלמה
האם לדעתך זה נכון לומר גם כשאני מתלבט לבחור מלכתחילה?תזמון, תזמון, תזמון.
לפי מדיניות השקעה מוצהרתהראל - 75% מניות.
| חשיפה ליום 31/12/2024 | שיעור חשיפה צפוי 2025 |
| 94.8% | 99.0% |
לא הייתי ברור, אבל דיברתי על חיסכון לכל ילדמדדי מניות?
פרטתי כאן
לגבי מור
ציינתי במאמר שדרושה הבהרה
כי הנושא עדיין בטיפול רשות שוק ההון.
הבחירה שלך במדד, לא צריכה להיות תלויה תזמון.האם לדעתך זה נכון לומר גם כשאני מתלבט לבחור מלכתחילה?
אני לא מעביר, אני בוחר עכשיו איזה קופה.
כמה שקשה לך עכשיו, יהיה לך פי כמה קשה לא לעשות טעויות בהמשך הדרך.(אני לא חולק על זה שאי אפשר לתזמן את השוק, אבל קשה לי להכניס עכשיו)
וכשמדובר בחיסכון לכל ילד - הלכה:מדיניות השקעות מוצהרת 2025 – הראל גמל להשקעה
| אפיק השקעה | טווח סטיה | BM | חשיפה ליום 31/12/2024 | שיעור חשיפה צפוי 2025 | מינימום | מקסימום |
| מניות סחירות (כולל קרנות סל, קרנות נאמנות ונגזרים) | +/-6% | ת"א 125 - 30% MSCI AC - 70% | 48.5% | 75.0% | 69.0% | 81.0% |
לא שמתי לב באיזה אשכול אני מגיב.וכשמדובר בחיסכון לכל ילד - הלכה:
מצורף אקסל
אפיק השקעה טווח סטיה BM חשיפה ליום 31/12/2024 שיעור חשיפה צפוי 2025 מינימום מקסימום מניות סחירות (כולל קרנות סל, קרנות נאמנות ונגזרים) +/-6% ת"א 125 - 30%
MSCI AC - 70%48.5% 75.0% 69.0% 81.0%
שכנעת.כמה שקשה לך עכשיו, יהיה לך פי כמה קשה לא לעשות טעויות בהמשך הדרך.
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים