דרוש מידע מושבים בלי כלבים, קיים?

• הוסף לסימניות
רוצים לנסוע קצת לנפוש באחת מהשבתים הקרובים,

בעבר היינו במושבים בר יוחאי ודלתון, ובשתיים מסתובבים כלבים בחוץ, וזה מוציא את החשק של הילדים לצאת מהמתחם הקטן שמקבלים.

האם יש מושבים יפים/מעניינים, שהילדים יכולים לצאת בחוץ ללכת לבד לגינה בלי לפחד מכלבים איימתנים?

• הוסף לסימניות
רוצים לנסוע קצת לנפוש באחת מהשבתים הקרובים,

בעבר היינו במושבים בר יוחאי ודלתון, ובשתיים מסתובבים כלבים בחוץ, וזה מוציא את החשק של הילדים לצאת מהמתחם הקטן שמקבלים.

האם יש מושבים יפים/מעניינים, שהילדים יכולים לצאת בחוץ ללכת לבד לגינה בלי לפחד מכלבים איימתנים?
מושב וכלב זה אמנם לא חרוז כי זה ממש אותה מילה...
קוממיות ואלומה [חזון יחזקאל] לכאורה המקומות היחידים שלא תמצאו כלבים משוטטים.

• הוסף לסימניות
כל מושב שהוא בצביון חרדי אין שם כלבים, כמה פחות חרדים ככה יותר כלבים(ואל תצעקו עלי אני בסה"כ אומר את המציאות לאשורה). ולמעשה יש גם את אחיעזר, כפר חב"ד, יסודות.

• הוסף לסימניות
גם בקוממיות היו כלבים, כלבי שמירה,אין לי מושג מה קורה היום!

• הוסף לסימניות
באור הגנוז לא זכור לי שראיתי כלבים.

• הוסף לסימניות
בקוממיות ובית חלקיה היינו כמה פעמים ואין שום כלב
כנ"ל מירון

• הוסף לסימניות
אולי זו הזדמנות ללמד את הילדים להתחבר לכלבים
כלב בסך הכל חיה טובה, נאמנה ונחמדה
יציר כפיו של הקב"ה
האמת שגם "מקק" הוא יציר כפיו של הקב"ה, ויש הרבה הזדמנויות להתחבר אליו, ובפרט שסה"כ הוא מאוד נחמד....
לא שיש לי בעיה עם כלבים אבל כשיש לי הזדמנויות אעדיף לחבר את הילדים לדברים קצת יותר מועילים.

• הוסף לסימניות
אין עניין להתחבר לכלבים כמו שיש עניין לא לפחד מהם
ואין לי בעיה עם זה אלא רק עם הצרחות של הילדים אח"כ על כל כלבלבון מיניאטורי עם קוקיה שהולך ברחוב...
וסליחה מפותחת האשכול על החריגה מהנושא

• הוסף לסימניות
האמת שגם "מקק" הוא יציר כפיו של הקב"ה, ויש הרבה הזדמנויות להתחבר אליו, ובפרט שסה"כ הוא מאוד נחמד....
לא שיש לי בעיה עם כלבים אבל כשיש לי הזדמנויות אעדיף לחבר את הילדים לדברים קצת יותר מועילים.

מקק הוא בעל חיים טפילי ולא מועיל
כלב הוא חיה טובה לרוב, ומאד ידידותי לבני אדם
לא אהבתי את ההשוואה
אבל זכות כל אדם להשוות כרצונו

• הוסף לסימניות
אולי זו הזדמנות ללמד את הילדים להתחבר לכלבים

אנשים לא מתכוונים ליסוע למושב לכל החיים אלא רק לנופש ולאף אחד לא מתחשק לבזבז חלק מהזמן כדי לחנך את הילדים לא לפחד מכלבים(וגם שאם נגיד את האמת רוב הסיכויים שההורים מפחדים יותר מהילדים)
ולגבי השאלה בהתחלה ביסודות לא ראיתי אפילו כלב אחד

• הוסף לסימניות
מכירה שם צימר או דירה להשכרה ??

054-8430608

יש שם הרבה מיטות ב 3 מפלסים,
אנחנו היינו 3 משפחות קטנות, השתמשנו בקומה אחת בלבד במחיר נמוך יותר.
נהנינו מאד!!

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה