מושב זקנים נהיה לי...

• הוסף לסימניות
לא הצלחתי לוותר על אף אחת!

וזקנתי-עולה על כולנה

כדאי "לפתוח" את התמונות, הן יצאו קצת אפרוריות...

קבצים מצורפים

• DSC_3806.jpg
    DSC_3806.jpg
    KB 133.9 · צפיות: 34
  • DSC_3811.jpg
    DSC_3811.jpg
    KB 133 · צפיות: 32
  • DSC_3814.png
    KB 485.2 · צפיות: 17
  • DSC_3816.png
    KB 486.2 · צפיות: 17
  • DSC_3818.png
    KB 475.2 · צפיות: 14
  • DSC_3821.png
    KB 498.3 · צפיות: 20
  • הוסף לסימניות
שושיה יצא לך מקסים!!
איזה מתוקים.

התמונה האחרונה עולה על כולם.

(הבנים הזכירו לי את הבלשים מהספרים של טינטין למי שמכיר..)

• הוסף לסימניות
חח התחבושות ברגליים הורג!

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י רותי ה;2033634:
שושיה יצא לך מקסים!!
איזה מתוקים.

התמונה האחרונה עולה על כולם.

(הבנים הזכירו לי את הבלשים מהספרים של טינטין למי שמכיר..)

הם לא מספיק שמנים....
אבל התנוחה והמשקפיים בהחלט מזכירים.

ואגב תחפושות מוצלחות!!

• הוסף לסימניות
המבט שלה בתמונה האחרונה:):D
מקסים.

• הוסף לסימניות
תגידו לי רק-
מה זה הפאה של הזקנה?
מאיפה מגרילים כזה דבר?
מוצלח ביותר

• הוסף לסימניות
הכנתי לבד, גזרתי ירכון ניילון באזור הגומי של הירך, קשרתי ומתחתי על ראש של פאה.

הדבקתי בדבק חם פונפונים צפוף, כלומר הדבקתי שניים צמודים, ומעל, כמו בפירמידה, שלא יהיו "חורים", ריססתי בעזרת ספרי בצבע כסף מס' שכבות עד לשביעות רצוני,

השארתי לייבוש-
והתוצאה.

• הוסף לסימניות
מתוק להפליא

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה