נכתב ע"י רבנים;n4989037:מכל הרעיונות שנכתבו כאן אין כאן באמת משהו שפותח האשכול התכוון אליו, כל היישובים שנמנו כאן הם או עם הנהלה ישנה וותיקה שכל תושב חדש הוא אורח, או מיצד ומעלה עמוס שנמצאים במקום לא כ"כ סימפטי מבחינת ביטחון אישי.
הגליל הענק והגולן רחב המימדים, רק ממתין שאיזה מישהו מלמעלה (תרתי משמע) יחליט ברצינות להקים כמה יישובים חרדיים קהילתיים.
ואני עדיין ממתין לכך...
נכתב ע"י רבנים;n4989037:מכל הרעיונות שנכתבו כאן אין כאן באמת משהו שפותח האשכול התכוון אליו, כל היישובים שנמנו כאן הם או עם הנהלה ישנה וותיקה שכל תושב חדש הוא אורח, או מיצד ומעלה עמוס שנמצאים במקום לא כ"כ סימפטי מבחינת ביטחון אישי.
הגליל הענק והגולן רחב המימדים, רק ממתין שאיזה מישהו מלמעלה (תרתי משמע) יחליט ברצינות להקים כמה יישובים חרדיים קהילתיים.
ואני עדיין ממתין לכך...
נכתב ע"י cyp;n4993224:הלוואי אמן,
אנחנו הראשונים לעבור למושב חרדי (עם קהילה חסידית) זו איכות חיים אחרת!
המושבים היום מחירים בשמיים ומסננים כל אחד במסננת
נכתב ע"י סגול חציל;n4986922:מי יודע\ת על מקום איכותי לגור בו, שהוא בסגנון מושב או קיבוץ?
נכתב ע"י דורהלה;n4993961:גם אני רוצה,
אבל לא נראה לי ריאלי,
במקומות מרוחקים כמו מיצד וכדו' יש אפשרות כזו אבל לא הולכים כי זה רחוק,
במרכז, עלות הקרקע כ''כ יקרה שאם לא בונים על מגרש אחד סך מסויים של דירות זה יוצא מאוד מאוד יקר.
מישהו יודע מה קורה במתיתיהו,
מחירים ? סוגי אנשים וקהילות ?
נכתב ע"י דורהלה;n4993961:גם אני רוצה,
אבל לא נראה לי ריאלי,
במקומות מרוחקים כמו מיצד וכדו' יש אפשרות כזו אבל לא הולכים כי זה רחוק,
במרכז, עלות הקרקע כ''כ יקרה שאם לא בונים על מגרש אחד סך מסויים של דירות זה יוצא מאוד מאוד יקר.
מישהו יודע מה קורה במתיתיהו,
מחירים ? סוגי אנשים וקהילות ?
נכתב ע"י קפוצון;n4994288:ולמי שמסתמך על משכנתא שיבדוק טוב כי לא על כל דירה שם אפשר לקחת
וכמובן שהחדשים אינם בעלי זכות בחירה לוועד המושב
בחתימת חוזה עם המושב, הם שוללים ממך את כל זכויות המושב, בקושי את האויר שלהם הם מסכימים שינשמו...נכתב ע"י דורהלה;n4994328:לגבי הוועד, מאמין שאם יגיעו המון חדשים יוכלו משם יחד לשנות את זה.
נכתב ע"י דורהלה;n4994328:מה לגבי למצוא מושב דתי/חילוני במרכז שיש בו כמה וילות / דו משפחתי למכירה בו זמנית ולהתחיל לחרד אותו ?
נכתב ע"י דורהלה;n4994325:יקר זה יחסי,
אפשר לקבל מספרים ?
נכתב ע"י דורהלה;n4994328:מה הבעיה שם עם לקיחת משכנתא ?
לגבי הוועד, מאמין שאם יגיעו המון חדשים יוכלו משם יחד לשנות את זה.
מה לגבי למצוא מושב דתי/חילוני במרכז שיש בו כמה וילות / דו משפחתי למכירה בו זמנית ולהתחיל לחרד אותו ?
נכתב ע"י סגול חציל;n4994349:בחתימת חוזה עם המושב, הם שוללים ממך את כל זכויות המושב, בקושי את האויר שלהם הם מסכימים שינשמו...
במושב דתי/חילוני במרכז צריך להכין לפחות 4,000,000 ש"ח
נכתב ע"י מימי זו;n4994447:נכון שההשקעה הראשונית במושבים אלו היא עצומה, אבל אתה מקבל נחלה שלמה בת כמה דונם ויכול לבנות דירות להשכרה או צימרים.
נכתב ע"י גלינג;n4994604:זה לא בני ברק..
התב"ע לרוב איננה מאפשרת ובודאי שלא השכנים.
גמזו ישוב דתי עם כמה חרדיםנכתב ע"י תאורת חרום;n4994729:כמובן שאין לי מושג אם זה אוכלוסיה דתית או חרדית
ומה שבטוח שברוב היישובים יש וועדות קבלה
rhon.co.il
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים