נכתב ע"י member;725708:יש ברכה נחמדה (ודי מפורסמת) שמישהו כתב פעם לנבחנת במושגים ביהדות.
הברכה מכילה הרבה מושגים משולבים בהגזמה ובהומור.
אולי מישהו יוכל להעלות לכאן.
נכתב ע"י לשם שינוי;725713:כן רק שדאגו לשבץ להן אותו בספר הבעה או משהוא דומה
אז זה חסר טעם להשתמש בזה![]()
נכתב ע"י לשם שינוי;725880:ווווווואווו תרצה כל הכבוד!!!!
אני מבינה שאב''ד ותשב''ר התכוונת מהחל ועד כלה,
אך הרבה מים זרמו בים מאז שאני את נבחנו במושגים והסדר הוא כבר לא על פי הא''ב, הכל מחולק לנושאים נושאים והחוברת השתנתה..... ימים חדשים באו לעולם
האמת שרציתי מאד להכין לה כזו מין ברכה,
הבעיה איני זוכרת איזה מושגים יש בחוברת, והיא לא מורידה אותה מהיד כבר שבוע..........
אז איך אכין לה?
אם למישהוא יש רשימת מושגים נחמדת לתת וממנה ארכיב ברכה, יבורך.
נכתב ע"י לשם שינוי;725880:ווווווואווו תרצה כל הכבוד!!!!
אני מבינה שאב''ד ותשב''ר התכוונת מהחל ועד כלה,
אך הרבה מים זרמו בים מאז שאני את נבחנו במושגים והסדר הוא כבר לא על פי הא''ב, הכל מחולק לנושאים נושאים והחוברת השתנתה..... ימים חדשים באו לעולם
האמת שרציתי מאד להכין לה כזו מין ברכה,
הבעיה איני זוכרת איזה מושגים יש בחוברת, והיא לא מורידה אותה מהיד כבר שבוע..........
אז איך אכין לה?
אם למישהוא יש רשימת מושגים נחמדת לתת וממנה ארכיב ברכה, יבורך.
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים