כללי מותגים

• הוסף לסימניות
אני צריכה בדחיפות, כמה שיותר סמלים של מותגים, בכל התחומים. ואפילו ישנים.
מי שרוצה לעזור, שיקח בחשבון שאני אתרוגית- חסומה.
תודה

• הוסף לסימניות
הכל.
לבוש, הנעלה, מזון וכו'. הרעיון זה המותג, לא משנה של מה.

• הוסף לסימניות
תודה. זה נפתח ומתחיל לרדת, מעניין מה אני ימצא שם.
תזכו למצוות.
ו-כן, מי שיכול לשלוח לי עוד, אני יודה לו מכל הלב!!!

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י R.Design;456912:
האתר הזה חסום לך? http://www.josh.co.il/

בעל האתר (חבר כאן בפרוג) מביא שם המון לוגואים.

הורדתי, אבל הם לא מוכנים להיפתח. דרוש איזה קוד או משהוא בסיגנון.
למה?

• הוסף לסימניות
את צריכה ויקטורים או תמונות?
בכל מקרה תכתבי מייל ואני ישלח לך.

• הוסף לסימניות
חסידה,
בפורום מתחת כל הודעה יש פעמון, הוא נועד להביע תודה למי שעוזר, נכון שכתבת תודה רבה ואפילו השקעת בסמיילים, אבל אם תלחצי על הפעמון כולם יוכלו לדעת ש"נמשים" (במקרה הזה) עזרה...

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י נמשים;457192:
שלחתי לך למייל.

נכתב ע"י mendalle;457230:
חסידה,
בפורום מתחת כל הודעה יש פעמון, הוא נועד להביע תודה למי שעוזר, נכון שכתבת תודה רבה ואפילו השקעת בסמיילים, אבל אם תלחצי על הפעמון כולם יוכלו לדעת ש"נמשים" (במקרה הזה) עזרה...

זה לא מספיק לי, סתם פעמון קטן שכולם לוחצים עליו (בלי חשבון)
הגיע לה הודעה יותר אלגנטית.

• הוסף לסימניות
אשמח גם לקבל למייל:

<לא ניתן לפרסם מיילים באופן פומבי>

תודה מראש
דודו10

• הוסף לסימניות
שלחתי לך למייל,
בכל מקרה אני ישלח גם למייל של פרוג,
לטובת כולם.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה