נספח לאתגר מותג חדש • נספח לאתגר שבועי 30

• הוסף לסימניות
  • הוסף לסימניות
דווקא בגלל שהאתגר נגמר, זה הזמן הכי טוב לציין ש:
האתגר- יפה, הרעיונות- יפים,
רק ההבנה- לוקה בחסר.
מטרת האתגר היתה ליצור פרסומת. לא רק להעלות תמונה של מוצר חדש.
אין ספק שהתוצרים שהועלו היו מסקרנים (ומפתים), אך הם אינם משקפים את ההוראות במלואם.
(אני למשל יצרתי עוד כמה פרסומות למוצרים שונים, רק שלא מצאתי עוד טעם להעלותם וד"ל).

בבקשה,
ולטובת איכות האתגרים,
אנא הקפידו לשים לב להוראות מעלה האתגר
לפני
שאתם לוחצים 'create'.

• הוסף לסימניות
דווקא בגלל שהאתגר נגמר, זה הזמן הכי טוב לציין ש:
האתגר- יפה, הרעיונות- יפים,
רק ההבנה- לוקה בחסר.
מטרת האתגר היתה ליצור פרסומת. לא רק להעלות תמונה של מוצר חדש.
אין ספק שהתוצרים שהועלו היו מסקרנים (ומפתים), אך הם אינם משקפים את ההוראות במלואם.
(אני למשל יצרתי עוד כמה פרסומות למוצרים שונים, רק שלא מצאתי עוד טעם להעלותם וד"ל).

בבקשה,
ולטובת איכות האתגרים,
לפני
שאתם לוחצים 'create'.
או טיזר
כי כשאני בקשתי טיזר זה פשוט נתן לי את התמונה
למשל:
ביקשתי טיזר לנעל כלשהי וזה נתן לי תמונה של נעל

אני נראלי לא עמדתי בכללים;)

• הוסף לסימניות
לפני
שאתם לוחצים 'create'.
מסכימה לחלוטין! התאכזבתי מאוד מהתוצרים. חשבתי שלא הסברתי טוב אבל כמה כתבו לי שההסבר מעולה.

או טיזר
כי כשאני בקשתי טיזר זה פשוט נתן לי את התמונה
למשל:
ביקשתי טיזר לנעל כלשהי וזה נתן לי תמונה של נעל

אני נראלי לא עמדתי בכללים;)
טיזר למוצר, לא לפטנט
לכן אהבתי את היצירה שלך וגם הצבעתי לה, כי היא נראית באמת טיזר לנעל מסוג חדש
גם הפרסומות של @נתוש1212 לדעתי היו ראויות לזכייה, ועוד כמה ניקים חדשים יחסית
ובוודאי שלך @מהללו ;)
נגיד @אוהב גם מוזיקה שילב פטנט+פרסומת אז זה עוד מקובל...

• הוסף לסימניות
ולטובת איכות האתגרים,
זה לא רק באתגר הזה.
קחו למשל את האתגר של חוקים פיזיקליים.
איזה חוק פיזיקלי יש בכל ההצעות שכוללות חוקי מרפי, למשל?
איזה חוק פיזיקלי יש בחוקי לצון?
אז נכון שזה מעורר חיוך, אבל זה לא מתאים לנושא.

היה בעבר חוק של ראשי תיבות.
אף אחד לא בדק אם באמת ראשי התיבות נכונים, שאו שזו רק המלצה.
נראה שהתאמה לכללי האתגר אמורה להיות בסיס מינימלי לדירוג. אפילו להסרה מן האשכול.
זה לא באמת קורה.

• הוסף לסימניות
נראה שהתאמה לכללי האתגר אמורה להיות בסיס מינימלי לדירוג. אפילו להסרה מן האשכול.
זה לא באמת קורה.
ולמה? כי כשזה קרה, המנהל הותקף "מה, כשיש לי כ"כ הרבה הצבעות אתה מוחק את היצירה שלי?"..............

• הוסף לסימניות
  • הוסף לסימניות
  • הוסף לסימניות
לא זמין בכל העשרים וארבע שעות?
כי אני רואה אתגרים שבועיים שלא נמחקו בהם דברים שלא מתאימים.
משום מה נראה לי שזה לא קריטריון שגורם למחיקה.
"מה, כשיש לי כ"כ הרבה הצבעות אתה מוחק את היצירה שלי?"..............

• הוסף לסימניות
אני באמת מאוד התלבטתי. לדעתי היצירות המובילות לא עמדו בהנחיות האתגר. אבל הציבור אהב והצביע, כנראה להבנתו זה נחשב פרסומת... נתתי לציבור להכריע. בכל מקרה, הזוכה באתגר לא זמינה, והעליתי אתגר מנהל, אפשר לומר שגם בגלל שלא הייתי יצירה מתאימה שזכתה, עלה עכשיו אתגר ניהולי.

וכאן נשוב ונבקש מציבור המצביעים, הצבעה צריכה להיות דבר ראשון עמידה בהנחיות האתגר, אח"כ המקצועיות, ואח"כ הרעיון היצירתי. עם כל הכבוד לרעיון חמוד או יפה, בלי שהוא עומד באתגר, זה לא שווה.

• הוסף לסימניות
אני באמת מאוד התלבטתי. לדעתי היצירות המובילות לא עמדו בהנחיות האתגר. אבל הציבור אהב והצביע, כנראה להבנתו זה נחשב פרסומת... נתתי לציבור להכריע. בכל מקרה, הזוכה באתגר לא זמינה, והעליתי אתגר מנהל, אפשר לומר שגם בגלל שלא הייתי יצירה מתאימה שזכתה, עלה עכשיו אתגר ניהולי.

וכאן נשוב ונבקש מציבור המצביעים, הצבעה צריכה להיות דבר ראשון עמידה בהנחיות האתגר, אח"כ המקצועיות, ואח"כ הרעיון היצירתי. עם כל הכבוד לרעיון חמוד או יפה, בלי שהוא עומד באתגר, זה לא שווה.
למה לא מקום שני???
זה אני

נערך לאחרונה ב:

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה