- הוסף לסימניות
איפה כתוב שאי אפשר??
איפה כתוב שאי אפשר??
נשמע בדיחה... לא?איפה כתוב שאי אפשר??![]()
לא נראלינשמע בדיחה... לא?
או טיזרדווקא בגלל שהאתגר נגמר, זה הזמן הכי טוב לציין ש:
האתגר- יפה, הרעיונות- יפים,
רק ההבנה- לוקה בחסר.
מטרת האתגר היתה ליצור פרסומת. לא רק להעלות תמונה של מוצר חדש.
אין ספק שהתוצרים שהועלו היו מסקרנים (ומפתים), אך הם אינם משקפים את ההוראות במלואם.
(אני למשל יצרתי עוד כמה פרסומות למוצרים שונים, רק שלא מצאתי עוד טעם להעלותם וד"ל).
בבקשה,
ולטובת איכות האתגרים,
אנא הקפידו לשים לב להוראות מעלה האתגר
לפני שאתם לוחצים 'create'.
מסכימה לחלוטין! התאכזבתי מאוד מהתוצרים. חשבתי שלא הסברתי טוב אבל כמה כתבו לי שההסבר מעולה.אנא הקפידו לשים לב להוראות מעלה האתגר
לפני שאתם לוחצים 'create'.
טיזר למוצר, לא לפטנטאו טיזר
כי כשאני בקשתי טיזר זה פשוט נתן לי את התמונה
למשל:
ביקשתי טיזר לנעל כלשהי וזה נתן לי תמונה של נעל
אני נראלי לא עמדתי בכללים![]()
זה לא רק באתגר הזה.ולטובת איכות האתגרים,
אנא הקפידו לשים לב להוראות מעלה האתגר
ולמה? כי כשזה קרה, המנהל הותקף "מה, כשיש לי כ"כ הרבה הצבעות אתה מוחק את היצירה שלי?"..............נראה שהתאמה לכללי האתגר אמורה להיות בסיס מינימלי לדירוג. אפילו להסרה מן האשכול.
זה לא באמת קורה.
אז צריך למחוק מיד שהתמונה עולהולמה? כי כשזה קרה, המנהל הותקף "מה, כשיש לי כ"כ הרבה הצבעות אתה מוחק את היצירה שלי?"..............
למה? כי כשזה קרה, המנהל הותקף "מה, כשיש לי כ"כ הרבה הצבעות אתה מוחק את היצירה שלי?".........
בדיוק כך. זה לא קורה פתאום.אז צריך למחוק מיד שהתמונה עולה
מי? המנהל לא זמין 24 שעות...אז צריך למחוק מיד שהתמונה עולה
לא זמין בכל העשרים וארבע שעות?מי? המנהל לא זמין 24 שעות...
לא זמין בכל העשרים וארבע שעות?
כי אני רואה אתגרים שבועיים שלא נמחקו בהם דברים שלא מתאימים.
משום מה נראה לי שזה לא קריטריון שגורם למחיקה.
"מה, כשיש לי כ"כ הרבה הצבעות אתה מוחק את היצירה שלי?"..............
למה לא מקום שני???אני באמת מאוד התלבטתי. לדעתי היצירות המובילות לא עמדו בהנחיות האתגר. אבל הציבור אהב והצביע, כנראה להבנתו זה נחשב פרסומת... נתתי לציבור להכריע. בכל מקרה, הזוכה באתגר לא זמינה, והעליתי אתגר מנהל, אפשר לומר שגם בגלל שלא הייתי יצירה מתאימה שזכתה, עלה עכשיו אתגר ניהולי.
וכאן נשוב ונבקש מציבור המצביעים, הצבעה צריכה להיות דבר ראשון עמידה בהנחיות האתגר, אח"כ המקצועיות, ואח"כ הרעיון היצירתי. עם כל הכבוד לרעיון חמוד או יפה, בלי שהוא עומד באתגר, זה לא שווה.
האמת שרציתי, בדקתי מה היצירה במקום השני, ו...למה לא מקום שני???
זה אני
נראלי לא עמדתי בכללים![]()
גם היצירה במקום השלישי הרביעי וכו' אינן עומדות בכלליםהאמת שרציתי, בדקתי מה היצירה במקום השני, ו...
rhon.co.il
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים