מותר להשתמש בתמונות?

• פותח הנושא kkkk
  • פורסם בתאריך
  • הוסף לסימניות
יש לי שאלה, כל תמונה שמועלת בפרוג מותר לי להשתמש בה? מה החוקייות?

• הוסף לסימניות
מקווה שאת לא מתכוונת לפורום צילום

• הוסף לסימניות
באמת יש אנשים שעומדים בפני שאלה כזאת כשהם נרשמים לאתר?

ממש לא בשביל לקטול אלא באמת מעניין אותי.

ואם את רוצה תשובה עניינית: זה ממש ממש אסור להשתמש במה שמועלה כאן בכל הפורומים אלא באישור מפורש של מי שהעלה

מה שכן לפחות את/ה שואל/ת

• הוסף לסימניות
דבר ראשון מה את מתפלא שאני שואלת שאלה כזאת, למה לא נירשמים לאתר הזה גם מתחילות? מי שרק עכשיו לומדת גרפיקה??
דבר שני אז למה אנשים מבקשים תמונה מסויימת ומביאים להם? כדי לתלות בבית?

• הוסף לסימניות
ולא, לא קשור לצילום..
רציתי לדעת כי אני מכינה בדיוק למישהי מודעה של מטפלת ורציתי תמונה של תינוק והיה מלא יפים ולא ידעתי אם מותר לי לשים את מה שמעלים או לא.

• הוסף לסימניות
היכנסי לכספת המומליצם ומשם לאתר לנה גולד, יותר בטוח

• הוסף לסימניות
  • הוסף לסימניות
מתוך
"כללי התנהגות בפורום צילום| הקריאה חובה למצטרפים"

זכויות יוצרים בתמונות - חובה לקרוא
לחברי פורום צילום ולכל מי שצופה בפורום צילום.

כל התמונות המוצגות בפורום צילום מוגנות בזכויות יוצרים, אלא אם צויין במפורש אחרת ע"י המפרסם.
באופן חד משמעי, אין רשות להשתמש בתמונות ללא רשות מפורשת מהיוצר.

תודה.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה