מידע שימושי מותר להתקין מנועים לחדר קירור בחצר של בנין מגורים?

• הוסף לסימניות
אשמח לשמוע מהבקיאים בחוקים:
חנות מתחת לבית שלי השתלטה על החצר של הבנין, הזיזו לי בלוני גז בלי תיאום וכמובן שבלי שום בקשת רשות (טוענים שהביאו טכנאי גז מומחה ומוסמך. נניח שזה נכון, זו לא הנקודה מבחינתי)
בנו חדר קירור,
וכעת ממתינים להגעת המנוע שהזמינו.
האם יש קייס להתלונן בעיריה? לא נראה לי שיהרסו להם את חדר הקירור, השאלה אם לפחות ימנעו מהם הצבת המנוע?

ועוד שאלה- אם יש משהו שאני יכולה לעשות בקשר לבלוני הגז,
והאם מנוע של חדר קירור יוצר סביבו קרינה?

תודה לכל מי שיכול לעזור!!

• הוסף לסימניות
אשמח לשמוע מהבקיאים בחוקים:
חנות מתחת לבית שלי השתלטה על החצר של הבנין, הזיזו לי בלוני גז בלי תיאום וכמובן שבלי שום בקשת רשות (טוענים שהביאו טכנאי גז מומחה ומוסמך. נניח שזה נכון, זו לא הנקודה מבחינתי)
בנו חדר קירור,
וכעת ממתינים להגעת המנוע שהזמינו.
האם יש קייס להתלונן בעיריה? לא נראה לי שיהרסו להם את חדר הקירור, השאלה אם לפחות ימנעו מהם הצבת המנוע?

ועוד שאלה- אם יש משהו שאני יכולה לעשות בקשר לבלוני הגז,
והאם מנוע של חדר קירור יוצר סביבו קרינה?

תודה לכל מי שיכול לעזור!!
עירייה יכולה להוציא להם צו על החדר קירור אם מדובר בבנייה ממש אבל לצערנו לחנויות כאלה יש הרבה כח בעיריה.(בכל מקרה על המנוע לא יעשו כלום),
הפיתרון ששייך הוא הליך משפטי, קשה מתיש ולא מבטיח בכלל הצלחה מושלמת.

• הוסף לסימניות
עירייה יכולה להוציא להם צו על החדר קירור אם מדובר בבנייה ממש אבל לצערנו לחנויות כאלה יש הרבה כח בעיריה.(בכל מקרה על המנוע לא יעשו כלום),
הפיתרון ששייך הוא הליך משפטי, קשה מתיש ולא מבטיח בכלל הצלחה מושלמת.​
תודה!

סוג של בניה קלה מבודדת.

המנוע לא בעייתי בפני עצמו מבחינת העיריה?

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה