דרוש מידע מותר לכבס נעלי ספורט?

• הוסף לסימניות
אני כיבסתי הרבה פעמים במכונה
יצא מבריק כמו חדש, אבל גרם לנעל להתבלות הרבה יותר מהר (אחרי תקופה חוטים התחילו להיפרם וכו')

• הוסף לסימניות
משהי נסתה לכבס נעליים של נייק

• הוסף לסימניות
מכבסים בתוך רשת ועדיף בתוך ציפית, יוצא כמו חדש.
כמובן לא יותר מ-30 מעלות
כיבסתי כמה פעמים
לא נייק

• הוסף לסימניות
יש לי נעלים חדשות של סקוני וכתוב עליהם לא במכונת כביסה

• הוסף לסימניות
אני כיבסתי את כל סוגי הספורט -
ולא דווקא ב30 ,
(פעם אחרי טיול העזתי בהרתחה לכמה דקות...)
ברור שזה גורם לבלאי יותר מהיר -
אבל לא לפירוק מידי לחלקיקים...

• הוסף לסימניות
אני מכבסת הרבה
על 30 מעלות
גם של ניו בלאנס
מעולם לא התפרק
כן גורם לבלאי (הם מתקמטות ומתרככות)

• הוסף לסימניות
כיבסתי נייק פעם אחת לאחר שחזרו מטיול מטונפות
יצאו כמו חדשות עבר מאז הרבה זמן והן עדיין בשימוש במצב טוב.
כיבסתי כביסה עדינה 30 מעלות ללא סחיטה כמובן

• הוסף לסימניות
כיבסתי סקוני יצא מהמם אבל מתבלה במהירות

• הוסף לסימניות
כבסתי נייק ויצא כמו חדש. לא ראיתי שזרז הופעת סימני בלאי.

• הוסף לסימניות
יש לבן שלי נעלי אדידס ,
משהי ניסתה לכבס אותם במכונה?
תודה רבה!

• הוסף לסימניות
כיבסתי
יצאו חדשות

• הוסף לסימניות
אני כיבסתי נייק, כמה סוגים, אין יותר בלאי משאר החברות. יוצא מבריק.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה