מותר לשטוף רצפת קרמיקה מבריקה עם אקונומיקה?

• פותח הנושא TK
  • פורסם בתאריך
  • הוסף לסימניות
שלום
זכור לי מאח האשכולות על הנמלים ששטיפת ריצפה עם תוספת אקונומיקה עוזרת להבריח אותן השאלה אם האקונומיקה לא מזיקה לקרמיקה מבריקה?
אם ידוע למישהו אשמח לשמוע
תודה

• הוסף לסימניות
עד כמה שידוע לי אקונומיקה לקרמיקה עושה רק טוב,
אבל לגבי הנמלים? אני שוטפת את הרצפה שלי תמיד רק עם אקנומיקה,
והחצופות האלה לא מתרגשות

• הוסף לסימניות
האקנומיקה ממש לא טובה לקרמיקה (ולגרניט ולשאר סוגי הרצפות)!!!!
השטיפה היפה והמבריקה ביותר היא עם מים בלבד!
לא משאיר סימנים
ולא דורש כל יומיים להבריק מחדש עם חומר / אקנומיקה...

דרך אגב,
זה גם הוראות היצרן.

• הוסף לסימניות
אקנומיקה אוכלת את האבן!!!

• הוסף לסימניות
את האקונומיקה רציתי בשביל הנמלים לא בשביל ההברקה

• הוסף לסימניות
קופצת על האשכול, אולי מישהי תוכל להחכימני, בדירה אליה עברנו יש רצפת קרמיקה מחוספסת. היה מודרני בערך לפני עשר שנים. איך ובמה שוטפים באופן שהשחור המצטבר ירד גם הוא? או שכדאי לי להתייאש מראש..

• הוסף לסימניות
על הדרך
העוזרת החכמה שלי כשנרצה לפסח עם סנטמוריץ את הסירים היא עשתה את זה על הרצפה
וכל רצפת הקרמיקה שלי היפה נהיו בה כתמים
יש דרך להוריד אותם?

• הוסף לסימניות
על רצפת גרניט פורצלן אפשר לשפוך אפס אפס! זה עושה פלאות ומסיר אפילו כתמים שיצרה מיטה או תנור שהזיזו, מנסיון. זה לא מזיק לרצפה ובבודאי שיועיל להמסת לכלוך מריצוף מחוספס [לקוח מפטנט רשום]

• הוסף לסימניות
אני שוטפת עם אקונומיקה כבר שבע שנים את הרצפה
כל השכנות שלי שואלות אותי איך היא כל כך לבנה
הם חושבות שביקשתי מהקבלן רצפות אחרות...

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י שיפי;1308422:
אני שוטפת עם אקונומיקה כבר שבע שנים את הרצפה
כל השכנות שלי שואלות אותי איך היא כל כך לבנה
הם חושבות שביקשתי מהקבלן רצפות אחרות...

היא אכן נהית לבנה, אך מאבדת את כל הברק!

• הוסף לסימניות
פעם היה ריצפז שמעורב בו חומר הדברה, אולי גם היום?

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה